Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab műtét utáni menstruá...

Missed ab műtét utáni menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy mennyivel másabb a missed ab műtét utáni első menszesz, mint úgy általában? Sok olyat olvastam, hogy tovább tart, fájdalmasabb, erősebb. Aki már átesett ezen a szörnyű dolgon, kérem írjon! Köszönöm !
2012. okt. 8. 22:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9.10. vagyok, és megjött a második mensim. Erősebb mint az első, két napig csak törlésnél láttam, de 3. nap reggeltől ömlik. Csak betétet rakok, hogy kitisztuljak, de honnan jön ennyi, a kontrollon a doki mondta minden rendben van, vett mikrobiológiai mintákat is több tesztre, de semmi. Se baci, se gomba, se mióma, hát valószínűleg a hormonok szórakoznak még, mert nem fáj semmim. Mikor megjött, a szokásos görcs. 33 napra jött megint rendesen, és előtte 2 napban már megmutatta magát.
2018. júl. 21. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Elég régi kérdés, de az esélytelenek nyugalmával próbálkozok kérdezni!

Kérdező! Nem emlékszel mi lett veled ez a kérdés után?

Nekem 29nappal missed ab után tegnap megjött. Ma még mindig éppen vérzek, tök minimálisat. Eddig olyan görcsökkel menstruáltam, majd meghaltam, most éppen görcsölgetek. Ugyan úgy, ahogy te is írtad, olyan feszült vagyok, elmondani nem tudom.

2020. nov. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!