Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab műtét utáni menstruá...

Missed ab műtét utáni menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy mennyivel másabb a missed ab műtét utáni első menszesz, mint úgy általában? Sok olyat olvastam, hogy tovább tart, fájdalmasabb, erősebb. Aki már átesett ezen a szörnyű dolgon, kérem írjon! Köszönöm !
2012. okt. 8. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Pontosan 28 nappal a műtét után jelentkezett,és semmivel nem volt másabb,mint előtte.

Részvétem neked:(

2012. okt. 8. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
25. napon jött meg pontosan 7 napig tartott, kicsit több volt a 2.-3.napon a vérzés mint szokott lenni. Nem fájt semmim csak inkább érzékenynek tűnt a méhem de nem görcsölt.
2012. okt. 9. 06:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hét pénteken volt a műtét, szerintem nem lesz sokkal másabb csak az ideje változhat...nekem 4-6 hetet mondtak mire újból megjön...

Neked mikor volt a műtéted?

2012. okt. 9. 07:30
 4/12 nini24 ***** válasza:

Sajnálom,hogy te is...

Nekem májusban volt, rá majdnem 6 hétre megjött, és nem volt másabb! Erős,intenzív mensi volt! Utána már nem jött meg! :))) Neked is ezt kívánom! Fel a fejjel!

16 hetes pocis

2012. okt. 9. 08:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem szept.6.-án volt a műtétem :( Szóval csütörtökön lesz 5 hete. Most vasárnap óta vérezgetek, de normálisan nem jött még meg, viszont szombat óta szenvedek. Vagy a hasam fáj, vagy a derekam, iszonyat érzékeny vagyok és túlteng bennem a feszültség. Van már szerencsére egy két éves kislányom, de jelenleg hozzá is alig van türelmem. Még a baba elvesztését sem dolgoztam fel. Párom külföldön dolgozik, és havonta egyszer jön haza 3-4 napra. Pont most hétvégén érkezik, jó lett volna vele együtt lenni, de azt hiszem ez megint elmarad :( Sajnálom hogy ennyien túlestünk ezen... Már márciusban is volt egy spontán vetélésem, így még nehezebb volt ez. Nem tudom, egyik pillanatban mindennél jobban szeretném újra megpróbálni, másikban meg egyáltalán nem. Ez a félelemtől van, hogy újra....
2012. okt. 9. 11:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első 28 napra jött meg, nagyon erős volt, néha 2 óránként cseréltem a betétet (1-2 napig tartott a nagyon erős vérzés), a második 29 napra jött meg szintén erős volt, de azért nem annyira durva mint az első.

A harmadik normál menzesz, 25. napra jött meg. A következő meg remélem már nem fog.

Kitartás! Ennek a lelki és testi része sem jó, sajnos. :(

2012. okt. 11. 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...

Csak akkor próbálkozzatok újra, ha lelkileg kész vagy rá. Ha van lehetőséged beszélj kineziológussal, sokat segit. Valamint vannak gyászfeldolgozó csoportok is, ha érdekel irj privit.

Amig ezt a kettősséget, bizonytalanságot érzed, várj mindenképpen. Abszolút saját tapasztalatból beszélek, nálam ez 2 hónapig tartott.

2012. okt. 11. 10:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat és a tapasztalatokat mindenkinek! Már csütörtök van, még mindig éppen hogy vérezgetek, ez normális?! Lehet olyan hogy nekem gyengébb az első mensz. műtét után? Vagy valami baj van?! már kezdek aggódni!!!
2012. okt. 11. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Látom régi, de hátha valakinek szüksége van rá. 12.hétben elhalt baba 14. hétben missed ab, mert csak rozsdabarna pecsételésem volt enyhe görcsökkel, és nem indult meg magától. Műtét után ( aznap vérzés, majd 1,5 hétig folyásos sárgás, barnás, rózsaszínes, mikor hogy ).Első mensi alakulása 30.és 31. napon csak törlésnél kétszer láttam pirosas barnás vérzést, betéten semmi, 32, nap kicsit erősödött, 33. nap nagyon sok éjjel át is áztam elöl-hátul, ma 34. nap mintha csökkenne. Kontroll menzesz után.
2018. jún. 18. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Jah és én nagyon szoktam görcsölni, de most nem volt ilyen, gyógyszert sem kellett bevennem.
2018. jún. 18. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!