Méhen kívüli terhesség után mikor jön meg legközelebb?
Nekem "csak" laparoszkóppal vették ki a petevezetékemet és rá 3 napra elkezdtem vérezni. De nem úgy, ahogy a mensi szokott megjönni. Beijedtem, bementünk az ügyeletre estefele (épp a párom szülinapja volt, vártuk a családot, szóltunk, hogy később jöjjenek, mert probléma van...), ott mondta a doki, hogy ez mensi, csak engem nem világosítottak fel, hogy ilyen hamar megjön... Én azt hittem vagy 2 hónapig meg se jön...
Hogy bátorítsalak, tavaly másjusban volt ez a dolog, lombikkal sikerült a méhen kívüli, utána a novemberi lombik sikerült és most is mocorog midkét picurka a pocimban:).
Először is nagyon gratulálok! :) Jó ilyet olvasni, hogy egy ilyen tragédia után pozitívan folytatódik az élet. :)
Másodszor köszönöm a választ! Igazából engem sem világosított fel senki, hogy hogy is lesz a jövőben. Remélem, h nekem is a menzeszem és nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!