Terhesség alatt lehet használni orrcseppet vagy orrsprayt?
szia! nekem azt mondta az orvos, hogy használjak aquamarine-t, vagy mi a neve, már nem emlékszem. ez ilyen sós vizes orrspray, terhesség alatt ezt ajánlják. jobbulást és boldog babavárást!
17 hkm
Először én is tengervizeset használtam, hát ne is mondjam nem sok értelme van a pénzt kidobni érte, sós vizet én is kutyulok itthon. Aztán annyira nem kaptam levegőt, hogy mondtam a dokinak ez nem állapot. Én Ottrivint és RhinoSpray Plust használok, orvos engedélyével, felváltva, hogy ne szokja meg a szervezetem. Azóta nyugodtak az éjszakáim, eléggé allergiás vagyok ilyenkor. Nekem azt mondta ezeket lehet, mert ... hatóanyagot nem tartalmaz. Azt már nem tudom mit :D
Egyébként az első 12 hét kivételével folyamatosan használom, most vagyok 18 hetes. De egyeztess mindenképp a dokiddal, bár szerencsére a babámnak ezektől nincs baja, reméljük nem is lesz. Rosszabb, ha oxigénhiánya van.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!