10-11 hetesen még hüvelyi UH-t csinálnak vagy már hasit?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 16:56
2/10 anonim válasza:
Nekem még a 12 hetes uh-t is hüvelyivel csinálták.
3/10 anonim válasza:
nekem hüvelyit csináltak még a 12. héten is! kíváncsi vagyok a 19. hetin milyen lesz!
4/10 anonim válasza:
Dokitól függ. Nekem az sztk-ban mindig hasit csinálnak, talán azért, mert kényelmesebb, gyorsabb.
Voltam már magánrendelésen is (sajnos muszáj vot) és ott azt mondta az orvos, hogy a 12. hétig a hüvelyin sokkal jobban látszik minden.
Szerintem ugyanúgy fognak vizsgálni, ahogyan eddig is.
5/10 anonim válasza:
Gép függő. Jó géppel hasi rosszabbal hüvelyi.
6/10 anonim válasza:
Nekem a 12 heti uh-on hasi és hüvelyi is volt.
7/10 anonim válasza:
Nekem a 12. hétig hüvelyi volt, aztán hasi.
8/10 anonim válasza:
Nekem a 13 hetesen először hasit csináltak, de mivel nem látta rendesen ezért hüvelyi lett belőle.
A következőn már sima hasi uh-om volt (20 hetesen).
9/10 anonim válasza:
A 12.heti hüvelyi volt.Utána már csak hasi.
10/10 anonim válasza:
a 12. héten hüvelyi volt, majd hasi, mert a babó már nem hagyta magát lemérni így hasival is meg kellett őt keresni :) a 19. héten meg már csak hasi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!