Mikor csinálnak hüvelyi uh-ot? 13 hetesen ugye nem?
Figyelt kérdés
Én nem akarok hüvelyit, az nem tetszene az orvosnak ugye?2010. ápr. 9. 15:45
1/13 anonim válasza:
Nekem (és általában ez a bevett gyakorlat, de természetesen lehet ettől eltérő szokása is a dokinak) a 12. héttől már hasi uh-t csináltak, akkor csináltak hüvelyik ha valaki gondom volt, pl görcsölt egyszer a hasam, mert akkor jobban látják a dolgokat, többek között a babszit is :)
2/13 anonim válasza:
nekem egyszer sem csináltak a terhesság akatt hüvelyi uh-t.
3/13 A kérdező kommentje:
de jó neked. remélem nekem sem fog. köszönöm a válaszokat. 13 hetesen megyek, hátha hasi lesz
2010. ápr. 9. 16:06
4/13 anonim válasza:
Én a legutóbb 14 hetesen voltam az orvosomnál.Megnézte hüvelyivel és hasival is.A hüvelyin már alig látszott, így áttért a hasira.Ez azt jelenti, hogy nem lesz több hüvelyi UH.Végre!De nálunk pl. a 12. hétig csak és kizárólag hüvelyit végeznek, mert ez ad pontosabb képet még ilyenkor.
5/13 A kérdező kommentje:
a doki kézzel nézett múlt héten akkor 11 hetes volt és azt mondta női ökölnyi a pici. az jó ugye?
2010. ápr. 9. 16:14
6/13 anonim válasza:
Szerintem igen!És biztos mondta volna, ha szerinte nem lenne jó a mérete.Én egyszer kérdeztem rá az orvosomtól, hogy nem pici -e?Rám nézett, felvonta a szemöldökét és kiröhögött.De kedvesen, nem gúnyosan.
7/13 anonim válasza:
Nekem még 32 hetesen is azzal kezdett az orvosom. Azzal tudja megnézni hol tapad a lepény, milyen hosszú a méhnyak és mi a helyzet odabent. A 12. hét után normál esetben már nem csinálnak, de nekem kicsitrálógott a méhszájra, így nem voltam normál eset. :)
8/13 anonim válasza:
Én 15+5 km vagyok. Nekem sem csináltak egyszer sem hüvelyi uh-t
9/13 anonim válasza:
én 17 hetes vagyok nekem csak hüvelyi volt eddig mert van rajtam súly felesleg én nem látták rendesen a babát!
de nem kell tőle félni biztos éreztél már hasonlót ha terhes lettél :D
10/13 A kérdező kommentje:
csinos vagyok, nincs feleslegem egy kicsi sem. nem hiszem a leírottak alapján, hogy aggódnom kellene.
2010. ápr. 9. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!