24 hetesen mit csinálnak velem, ha magas a vérnyomásom? Dopegytet írt fel a doki de nem viszi lE
Lehet hogy egy pá nap után lesz változás, vagy nagyobb dózis kell neked. Ha egy pár nap után változatlan, akkor menj vissza a dokidhoz, hogy írjon valami mást neked. Én is magyas vérnyomásos vagyok, de én Ebrantil-t kaptam a nögyógyászomtól ( Ausztriában élek) Urapidil a hatóanyag. Ez nekem nagyon bevállt, holott nekem könnyen felment 160-ra ezelött. Most meg tökéletesen be van állva. Kérdezd meg a dokidat mit szól ö hozzá, felírhatja-e neked?!
37 hkm
Attól függ, mennyi a vérnyomásod, és gondolom, van otthoni vérnyomásmérőd, azzal mérd naponta 3x.
Nekem is magas volt, a Dopegyt nem vitte le, 145/95 volt állandóan, 38. hétbe léptem, amikor császároztak, de addig kihúztuk.
A lényeg, hogy majd a lepényt, meg a keringést kell nézni gyakran, hogy hogy érzi magát a babó.
Szerezz be jó könyveket, pihenj sokat és tudom, hoyg nem könnyű, de ne aggódj nagyon, minden rendben lesz, jó kezekben vagy.
A Dopegyt meg hát igen, egy kicsit elavult gyógyszer, azért ezt szedi minden kismama, mert ez bizonyítottan nem árt a babának.
Ja, azt elfelejtettem, hogy nem önmagában a vérnyomás miatt császároztak, hanem mert addigra már borzalmasan vizes voltam és a fehérje is megjelent a vizeletemben, nem vártunk tovább.
Lélekben készülj te is, hogy előfordulhat, hogy nem szülhetsz.
Nos én magas vérnyomásos vagyok...most várom a 3. babánkat.
Dopegytet lehet szedni kismamáknak, a többit senki nem ajánlja. Az első gyereknél a 36.héten lett császár,mert már nem ment lentebb,200-ra ugrott fel egyik éjjel,vizeletben fehérje+ödéma.
A második gyereknél már kihúztuk a 29. hétig,császár szintén,az ismerős Toxémia szintén...csak most 170-ig ment ,,csak,, fel a vérnyomásom az utolsó napokban.
Most 33 hetes vagyok,kezd a vérnyomásom felmenni,napi 3x1 az adagom,e mellett is 145 körül mozog.Valószínű nyomok egy telefont a dokimnak,hogy mi legyen,valószínűleg fentebb megy az adagom 3x2-re.
Szerintem elég ha felet veszel be,ne a dokiddal törődj,hanem amit érzel,és a mért érték már elég alacsony is. Nyugi semmi baj nem lesz. Méregessed napi 3x,és pihizz sokat!
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!