A vérnyomásmérővel van a gond vagy tényleg magas a vérnyomásom?
29hetes vagyok és eddig mindig jó volt a vérnyomásom-110-120körül,de itthon mindig többet mérek.
Ma reggel meg is ijedtem.Először hibát írt ki a mérő,majd 189-et írt ki,utána 5perccel meg már 140et...
Máskor is volt olyan,hogy 145öt mért utána 5-10perccel meg már 120körüli értéket...
Amúgy semmi bajom nincs,fejem sem fáj nem érzem hogy gond lenne,..kicsit nyomott vagyok,de ilyenkor inkább alacsony a vérnyomásom, mint magas... Most akkor higgyek a mérőnek,vagy annak az értéknek amit a védőnő mér??
Szia. Ilyet akkor csinál a gép,ha merül az elem...
legalábbis nálunk ez volt.Cserélj elemet és próbálgasd :)
Most ugyanaz,(140körül,utána meg mondjuk 126)Nem most kezdődött,pár hete...itthon mindig több mint amennyi a védőnőnél...Egyik percben ennyi utána 5-10perccel teljesen más az érték...
Múlt héten is megmértem itthon,130-140et(vagy még többet) mutatott,védőnő meg mondja hogy milyen jó a vérnyomásom-még mindig-120/70(alapból is ennyi volt mindig.)És már előtte is ez volt az helyzet,úgyhogy nem tudom most mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!