Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni makacs visszat...

Mit lehet tenni makacs visszatérő hüvelygombával?

Figyelt kérdés

Másfél hete azt mondta az orvos ,hogy Canesten hüvelykup , el is használtam , de megint előjött.

8 hetes vagyok és már két Canesten kurán tul vagyok és megint kellene...

2012. okt. 8. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

fúúúú,car ügy.. én nem csak terhesség alatt küzdök vele sajnos...:S előtte is nagyon sokszor volt... szerintem magát a kiváltó okot kellene megszüntetni,már ha van ilyen. lehet,hogy a gomba csak valaminek a "mellékterméke",már ha érted mire gondolok. de lehet rosszul gondolom. a nőgyógyász azt mondta,van olyan nő,aki szinte egész életében szenved tőle... hát úgy néz ki én is ilyen leszek... :S

én most 15 hetes vagyok, én gyno pevarilt kaptam a terhesség alatt. el nem múlt tőle, esetleg gyengébbek a tünetek... :S

2012. okt. 8. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:

27 hetes terhes vagyok,kb 3 hete volt először hüvelygombám,de nagyon durván előjött. az orvos azt mondta h ilyet még nem látott h valakinek ennyire kijött volna terhesség alatt. mondanom se kell h ha itthon voltam,még a fehérneműt se tudtam elviselni,csak a bő rövidgatyát.ülni meg nagyon menni se kellett. borzalmas volt.

A dokim akkor nekem a CANDIBENE-RATIOPHARM nevű hüvelytablettát írta fel. ez egy 3 napos kúra,de azóta semmi bajom nincs,hála az égnek.Ez a tabi nagyon jót tett.

2012. okt. 8. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt tudod tenni, hogy mindig amikor előjön kezeled. Szülés után el fog múlni és nem lesz gondod vele. Nem fog visszatérni.

Nekem a Pimafucin kúpot írta fel az orvos, kezelés után 1-2 hétig rendben voltam utána ismét kezelni kellett. Szülés óta pedig semmi bajom sincs, és az egyik ismerősömnél is ez volt és neki is megszünt a szülés után.

Hosszú idő áll még előtted, de kitartást és boldog babavárást kívánok!

2012. okt. 8. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!