Kismamák Ti hogy álltok a hüvelygombával?
3 éve küzdök a hüvelygombával, több-kevesebb sikerrel....
Amióta terhes vagyok többször jött elő a gombám....a doki utasítására csak canesten combit használok, mást nem lehet.....hol előjön, hol nem!
Ismerősömnél a terhesség múlasztotta el....remélem majd a babának nem lesz baja!
Elmúlik a gomba valaha......??!!!!!
12+2 hkm
Én mindig a páromtól fertőződtem újra.
Amúgy a lúgos szervezetben nem él meg a gomba,amég savas a Ph-d addig nem szabadulsz meg tőle bármit is teszel.
szia.nekem volt 36hetesen gombám,mert bekerültem a korházba,és antibiotikumot adtak,amitől kijött.a fiam 39+1re született,enyhe fertőzést kapott tőle,amitől enyhén beárgult,kék fényt kpott!!
Kivánok minél jobbakat!!
Nekem csak egyszer jött elő, a nálam bevált módszert nem akartam alkalmazni, (joghurt), mert nem tudtam mi a helyzet a méhszájjal (nálunk nem nézik, csak UH-n a babát). A dokim Betadine hüvelykúpot írt fel, 5 nap alatt helyretett.
Igaz, nekem nagyon ritkán szokott lenni, évente-kétévente egyszer - igazából nem elkapja a nő, hanem megváltozik a hüvelyflóra egyensúlya, a Candida és Lactobacillusok arány megváltozik, ez okozza.
A hüvelyi fertőzések ellen - aki hajlamos rá, vagy kismama, lehet védekezni.
Én évek óta használok -intim habot minden tusolásnál, és hál istennek semmit nem szedtem össze, sőt, tisztábban is érzem magam..
Sokáig elég egy flakonnal, több hónapig elég, és terhesség alatt is lehet használni.
Ha pedig már probléma van, akkor van belőle intim segítség, ami néhány órán belül akár enyhíti az intim problémákat.
Innen veszem:
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!