37 hetes kismamák, vagy a körüliek, nektek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 hete fáj valami a bordám körül.Eddig csak esténként,de mostmár akkor is fáj,ha ülök.Szerintetek mi lehet ez?Mind a két oldalon fáj,de leginkább a jobb oldalon.2012. ápr. 8. 11:39
1/4 anonim válasza:
31 hetes vagyok, még nem tapasztaltam a mostani pocaklakónál, de a második babóm mindig betámasztotta a lábát a bordám alá. Olyan szinten fájt egy idő után, hogy sírni tudtam volna.
2/4 anonim válasza:
Szia nekem olyan 36 hét környékén fájt a bordám ahogy az előző írja nekem is bemászott a bordám alá meg most is de nekem nem hiszem hogy ettől fájt.
Kb egy hétig tartott mire elmult de én azon gondolkoztam lehet hogy elfeküdtem vagy nem is tudom.
39hkm
3/4 anonim válasza:
Én 34 hetes vagyok és az elmúlt hetekben nekem is fájt. Annyira, hogy éjszaka arra ébredtem. Nekem is inkább jobb oldalt. Fura feszítő, égő fájdalom.
4/4 anonim válasza:
36 hetes vagyok, ugyanez van velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!