Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamák, vagy a...

37 hetes kismamák, vagy a körüliek, nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 hete fáj valami a bordám körül.Eddig csak esténként,de mostmár akkor is fáj,ha ülök.Szerintetek mi lehet ez?Mind a két oldalon fáj,de leginkább a jobb oldalon.
2012. ápr. 8. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
31 hetes vagyok, még nem tapasztaltam a mostani pocaklakónál, de a második babóm mindig betámasztotta a lábát a bordám alá. Olyan szinten fájt egy idő után, hogy sírni tudtam volna.
2012. ápr. 8. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia nekem olyan 36 hét környékén fájt a bordám ahogy az előző írja nekem is bemászott a bordám alá meg most is de nekem nem hiszem hogy ettől fájt.

Kb egy hétig tartott mire elmult de én azon gondolkoztam lehet hogy elfeküdtem vagy nem is tudom.

39hkm

2012. ápr. 8. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 34 hetes vagyok és az elmúlt hetekben nekem is fájt. Annyira, hogy éjszaka arra ébredtem. Nekem is inkább jobb oldalt. Fura feszítő, égő fájdalom.
2012. ápr. 8. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok, ugyanez van velem is.
2012. ápr. 9. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!