Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Folyton visszatérő...

Segítség! Folyton visszatérő sárgás folyás mitől lehet?

Figyelt kérdés
A nő doki ad rá kúpot,de az most elfogyott,csak hétfőn lesz a dokim.A doki nézett kenetet is,nem volt benne se baci se gomba.Nem ég,nem csíp,nem viszket.Ha használom a kúpot minden rendben kb 1 hétig utána újra előjön,pedig rendesen tisztálkodom,nem ülök rá sehol a wc-re,használok tisztaságit,férjemet is kezeltük.Kinek mi segített?Meddig kell evvel szenvedni?20 hetes kismami
2012. máj. 10. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, semmi bajom. Nyugodj meg, a várandósság alatt természetes. Kb. még 20 hét :-)
2012. máj. 10. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hetes vagyok, de nekem is van :)

Nem mindig, de van, hogy egy-két napra előjön, utána elmúlik.

Nekem sem fáj, sem viszket, semmit nem érzek, csak a tisztasági betéten látom, hogy sárgás.

Nem hiszem, hogy baj lenne, most voltam dokinál, vett kenetet, majd kiderül :)

De sok helyen olvastam, hogy ez valakinél a terhesség velejárója :)

Boldog babavárást!

2012. máj. 10. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:
De olyan rossz,folyton előjön,pedig vigyázok magamra.Boldog baba várást!!
2012. máj. 10. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is voltam vele orvosnál, semmi problémát nem talált.

Azt mondta, amíg nem barnás vagy véres a folyás, addig teljesen normális!!

Nekem is néha előjön, majd hetekig semmi.

2012. máj. 10. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ezzel küzdök. De az a baj, hogy nem nagyon tudsz vele mint kezdeni úgy is előfog jönni. Nagyon sok kismama szenved ezzel.
2012. máj. 10. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van és az első terhességem alatt is végig volt!A dokim mondta, hogy sajnos nem tud vele mit kezdeni, ahogy megszülök el fog múlni, igaza lett!Remélem most is így lesz, bár még nagyon az elején vagyok!
2012. máj. 10. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nincs más hátra,mint tűrni kell!!Mindenkinek boldog babavárást!!!
2012. máj. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!