Mit lehet kezdeni az egyfolytába visszatérő hüvelygombával? :S
Nálam mindig van otthon canesten combi, ha kell, nem rohangálok nőgyógyászhoz, sajnos már teljes biztonsággal felismerem :(
A krém része sosem szokott elfogyni, azt elteszem, és ha csak a gyanúja felmerül a hüvelygombának, azonnal elkezdem kenni vele. 1-2 nap, így megelőzöm a kialakulását.
Mindkettötöknek köszönöm a választ!
1:Itthon betétet használok ,suliba meg tampont!
2:Próbáltam a canesten combit...:DSajnos én is már felismerem:Dnekem is szokott hatni,lehet h vezsek megint..:D
kenettenyésztést csinált már a doki? nem, ugye? ...keress normális orvost és ne nézz minden hüvelyi folyást gombának
amúgy inkább keress fel egy std centrumot a közeledben, többre mész vele (nemibeteg gondozó ;))
ha lactacydot használtál eddig, ne hazsnáld. olyan intim lemosót vegyél aminek azonos a ph-ja a hüvelyed ph-jával.
mellőzd a szénhidrátokat és a cukrot, azaz fogyassz belőlük kevesebbet. de ezek előtt kezeld ki magadat természetesen. ha van párod, őt is.
Nekem is évekig visszatért.
Amit a nőgyógyász javasolt: a tampont és a tanga bugyit felejtsem el!!!!! Mind a kettő elősegíti a gombák szaporodását.
A gyakori irrigálással az a gond, hogy kiirtja a normál mikroorganizmusokat a hüvelyben. (a vízzel kimosódik)
Ha van párod, akkor őt is kéne kezelni. Kenje magát canestennel 10 napig. Szex közben könnyű visszafertőződni.
Azt is meg lehet próbálni, hogy két adag canesten hüvelykúpot használj el és kenegesd a krémmel magad hosszabb ideig. Csodaszer sajnos nincsen.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!