Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet kezdeni az egyfolytá...

Mit lehet kezdeni az egyfolytába visszatérő hüvelygombával? :S

Figyelt kérdés
Folyamatosan nögyogyászhoz kell járkálnom ... Ad rá gyógyszert,attol el is mulik de hamar vissza is jön :(Irjatok vmi hasznos tanácsot!köszönöm
2010. máj. 22. 14:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2010. máj. 23. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legvalószínűbb, hogy a barátod fertőz vissza újra és újra. a férfiaknál általában tünetmentes a gomba, de fertőz. őt is kezelni kell!!

a komoly, visszatérő gombánál nem elég a felületi kezelés, szájon át szedhető gombaellenes gyógyszer is kell. keress egy profi nőgyógyászt, aki hajlandó rád időt szánni és normálisan kikezelni, mert úgy sose gyógyulsz meg, ha minden egyes alkalommal elintéznek egy recepttel és kész.

2010. máj. 25. 12:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Az valóban lehet, hogy a barátod fertőz meg újra és újra. ha mégsem, akkor candida-diéta, de sürgősen!!! Nem linkelek ide semmit, mert tele van a net vele,írd be gugliba, kidob kb. egymillió oldalt!
2010. máj. 25. 14:14
 14/20 anonim ***** válasza:
candida-diéta egy ökörség...
2010. máj. 25. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
14:22-nek: próbáltad már? én igen, nekem bejött, ezért merem javasolni másoknak is.
2010. máj. 25. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:

nem próbáltam, mert nincs candida fertőzésem, ezt a diétát arra találták ki, hogy súlyos a bélrendszert is érintő candida fertőzést enyhítse (nem kell eltüntetnie, mert ugye a candida normál esetben is jelen van a szervezetben)....a kérdező nem írta, hogy bélgörcsei lennének, tehát nem fog használni neki

neked is a placebo hatás segített, meg nyilván befejezted az egyéb öndiagnózis alapján történő "kezeléseket", így helyreált a hüvelyflórád...kérdezd meg a candida-diétáról a nőgyógyászok véleményét ;)

2010. máj. 25. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:

1. nem volt egyéb, "öndiagnózis alapján történő" kezelés

2. a nőgyógyászom elismeri és javasolja, ő szaktekintélynek számít a városban ilyen téren

3. a hüvely és a bél fertőzése összefügg, a bél felől fertőződhet át a hüvely is

2010. máj. 25. 14:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Utolsó.

ha arra gondolsz, hogy a gomba a bélből kerül át a hüvelybe, tévedsz. a candida mindenkiben, mindenhol jelen van. betegséget akkor okoz, ha kórosan elszaporodik, ilyenkor jönnek a tünetek. amire te gondolsz, hogy a bélből kerül át a fertőzés a hüvelybe, az az e. coli baktérium.

a diétát azért javasolják, mert azáltal ki lehet kerülni azokat a tápanyagokat, amik sekrentőleg hatnak a gombatepelekre, pl a liszt, cukor..stb.

kérdező. hidd el, hogy itt laikusok válaszolnak, max. tapasztalatokat hallhathatsz meg, de meggyógyítani csak olyan orvos tud, aki komolyan veszi a problémádat és hajlandó kikezelni, úgyhogy ilyet keress.

2010. máj. 25. 15:05
 19/20 A kérdező kommentje:
:O Nekem 4honapja fája hasam körübelül....És amikro elkezd fájni felpuffadok és szellentenem kell!Lehet hogy köze van a candidához?
2010. máj. 25. 16:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem rég volt egy ien gombás fertözésem,vettem canesten kombit és akkro elmult,párom volt orvosnál kapott krémet!És a szánkat hogy lehetne gomba mentessé tenni?Vagy ahoz orvosnak kell gyogyszert irnia?
2010. máj. 25. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!