Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez terhes has vagy kövér has?

Ez terhes has vagy kövér has?

Figyelt kérdés

Ha terhes hány hetes, ha kövér hány kg? (165cm)

[link]

2012. okt. 8. 14:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Na, az a helyzet (sokan már úgyis tudják, mert látják a kérdéseimet, válaszaimat), hogy terhes vagyok. A második terhességem. Valóban van rajtam egy kis felesleg, mert 65kg vagyok a 165cm-hez, de én úgy emlékszem, hogy nem volt ekkora hasam! Csak nem tudom eldönteni, hogy most ez milyen has (büszke legyek rá vagy sem :D), mert ha mondjuk 20 hetes lennék, tényleg mutogatnám! Kicsit még be bírom húzni, de gömbölyödik akkor is. Már a védőnő és a főnököm is megjegyezte, hogy látszik már a hasam, de én félek, hogy ez inkább kövér hasnak néz ki :( Nem korai még ez? Még így is, hogy a második terhességem és az első is viszonylag korán látszódott és nagy volt végig? 10 hetes vagyok amúgy...
2012. okt. 8. 15:55
 22/31 anonim ***** válasza:
ezeknek a tudatában egyáltalán nem hasonlít a pockunk XD
2012. okt. 8. 15:58
 23/31 A kérdező kommentje:
Ja, és ha leülök, akkor nem hurkásodik, hanem egyben marad :D
2012. okt. 8. 16:00
 24/31 anonim ***** válasza:
10 hetesen még inkább puffadás vagy kis felesleg lehet nem a baba...
2012. okt. 8. 16:02
 25/31 A kérdező kommentje:
Na ezért nem akartam írni, hogy hány hetes vagyok... Tudom, hogy második terhességnél már lazább az izomzat és jóval előbb elkezd nőni a has, csak erre nem számítottam. 64kg-val kezdtem és most 65 vagyok. A puffadás tudom, hogy milyen, az nem ekkora. De akkor lehet, hogy az az 1kg mind a hasamon landolt. Mondjuk igazából csak az érdekelt, hogy ránézésre minek látszik, nem a terhességi koromhoz képest :) Tehát mondjuk aki tudja, hogy terhes vagyok, az vajon azt gondolja, hogy na de sokat zabál terhesen vagy azt, hogy elkezdett már nőni a (terhes) pocakja. Remélem értitek, az aggodalmaimat :D
2012. okt. 8. 16:07
 26/31 anonim ***** válasza:
én nem azért írtam,mert szerintem 10 hetesen nem látszódhat! csak mivel én 20 kg-al több vagyok nálad,egészen biztos,hogy nem lehet hasonló pocakunk...:S
2012. okt. 8. 16:13
 27/31 anonim ***** válasza:

moira Te dolgozol?

mert azt hittem együtt szültünk tavaly...de akkor gondolom rosszúl emlékeztem :S

2012. okt. 8. 16:14
 28/31 A kérdező kommentje:

Nem dolgozom, csak a közelben lakik a főnököm, és személyesen mentem el bejelenteni, hogy jön a kistesó. Ekkor mondta, hogy látszódik is.

De amúgy igen, tavaly júliusban szültem. :)

2012. okt. 8. 16:43
 29/31 A kérdező kommentje:
fintor zsófia, nem te írtad, hanem az utánad válaszoló, hogy 10 hetesen még nem látszódhat.
2012. okt. 8. 16:44
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez terhes pocak!!! :)
2012. okt. 8. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!