Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan anyukák tapasztalataira...

Olyan anyukák tapasztalataira lennék kiváncsi akiknek a terhesség elején HASI UH-t csináltak, hanyadik héttől látták hasin a babátokat?

Figyelt kérdés
Nállunk valami okbol kifolyolag hasi uh-n nézik meg a terhességet és félek hogy a 6.héten nem fogják még látni,tapasztalatok?
2012. okt. 7. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem 7 hetesesen csináltak először hasit, azon már minden szépen látszott.
2012. okt. 7. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a kezdetektől csak hasi uh-t csináltak, először 4 hét pár naposan voltam és már látszott a petezsák...
2012. okt. 7. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindig hasit csináltak az első 6-7 hét körül. 17hkm
2012. okt. 7. 19:27
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek 6+2hetesen látni fogja a doki?
2012. okt. 7. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egészen biztosan:)
2012. okt. 7. 19:34
 6/11 A kérdező kommentje:
jaj nagyon remélem mert biztos bedilizek ha azt mondja nem lát semmit mint a multkor(+4hetesen)
2012. okt. 7. 19:38
 7/11 Kissbe ***** válasza:
Én 4hetestől kezdve minden héten jártam ,mert sose látott semmit az orvos,(hüvelyi uh is volt)pedig úgy mentem el,hogy itthon már két tesztem is pozitív lett!Végülis nagy nehezen látott valamit 7hetesen hasi uh-on.Azt mondta az orvos,azért nem látta,mert hátrahajló méhem van,végülis nem tudom tényleg ezért volt e...De orvost váltottam.
2012. okt. 7. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Most kikerestem neked : 5 hét 5naposan: 20 mm-es petezsák 4,5 mm-es élő embrió.

Szerintem lehetetlen, hogy 6 hetesen még semmit ne lásson az orvos, én egyébként nagyon sok uh-on voltam az elején mert problémák voltak, és mint már írtam mindig csak hasi uh-om volt, és mindig tökéletesen látszott minden.

2-es, 5-ös válaszoló voltam

2012. okt. 7. 20:27
 9/11 gabszem ***** válasza:
asszem 7 hetesen voltam, simán látszódott, de elötte már a doki is kitapintotta kézzel.
2012. okt. 7. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
6+5 hetesen még nem volt egyértelmű, hogy mit lát a doki, csak "folyadéktartalmú képlet"-ről kaptam papírt. Legközelebb 9+2-n mentem, akkor már nagyon baba formája volt. :)
2012. okt. 8. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!