Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan ember, aki emlékszik...

Van olyan ember, aki emlékszik az anyaméhben magzatként eltöltött időszakra?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen?
2012. okt. 7. 14:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
nincs végig csukva a szemük!!!
2012. okt. 7. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
ha lepontoztatok is,-attól még volt ilyen műsor! persze ettől még hinni nem kell benne.
2012. okt. 7. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Férjem mesélte, hogy a szülei kétéves korában megkérdezték hogy mi a legkorábbi emléke. Azt mondta hogy víz alatt lebegett, és teljesen sötét volt.

Nyugodtan pontozzatok le, de én elhiszem hogy emlékezett erre.

2012. okt. 7. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs végig csukva a szemük csak 7hónapig.
2012. okt. 7. 15:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy kineziológussal beszélgettem egyszer erről. Emlékezni ha emlékszik is valaki az nagyon nagyon ritka lehet, viszont az agy mint olyan mindent elraktároz, így magát a magzati kort a születést és sok más egyebet. Tehát minden ott van az agyunkban, csak mivel olyan kis százalékát is használjuk ki, nem is emlékezhetünk rá. De a tudatban ott van, és elő lehet hozni.
2012. okt. 7. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Az utolsónak...is.

Még ha úgy van is, minek?

2012. okt. 7. 16:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Hogy minek jó előhozni a magzati emlékeket?

Pl. a 6 éves fiammal van 1-2 probléma, ami miatt elmentem egy kineziológushoz.

Ott kijött, hogy az ő születésekor történt valami, egy erőszakos tett, amivel tőle teljesen függetlenül felgyorsították a szülést és ez nagyon mélyen máig benne van, ezért nem érzi sokszor biztonságban magát és fél teljesen ellazulni nappal (és valószínűleg ezért pisil be éjszaka).

Természetesen a kineziológusnak nem beszéltem előtte a születéséről és az azt megelőző időről és amúgy egy olyan dologról van szó, ami még a kórházi papírokban sincs leírva, mert a doki magánakciója volt...

2012. okt. 7. 16:46
 18/23 anonim válasza:
47%
én emlékszem anyukám mindig monta hogyne igyak tulsok vizet mert be pisilek :D:D:D
2012. okt. 7. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kizárt. Legfeljebb ott van valahol nagyon mélyen, a tudat alatt, de emlékezni nem hiszem, hogy bárki tud.

(Off:

"Dr. Gonzo válasza:

olyanról hallottam már, hogy kicsi babák emlékeznek előző életükre azért sírnak, üvöltenek ok nélkül"

Már ne is haragudj, de ez akkora marhaság, hogy még! A kisbabák sosem sírnak ok nélkül. Legfeljebb mi nem tudjuk az okát.

Bocs az offért!)

2012. okt. 7. 18:28
 20/23 anonim ***** válasza:
jaj de sokra mennek avval hogy az utolsó 2 hónapban nyitva van a szemük... mintha ki lenne világítva az anya méhe...-.-
2012. okt. 7. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!