Anyukám miért mondta azt nekem, hogy örült volna ha nem látja a nagy pocakját?
Az elrontott kérdéseket le tudom írni, helyesen is akár.
Anyukám miért mesélte nekem el,hogy nem szivesen látta a nagy pocakját, ruhája alatt?
Nem azert, de szerintem szellemi fogyatekos a kerdezo. Az biztos, hogy ertelmileg visszamaradott, de ennel Forest Gump szazszor ertelmesebb, pedig neki csak 75-os az iq-ja.
A hozzaszolasaidbol ez jott le. Nekem meg mindig nem vilagos az egesz.
De az is lehet, hogy nem vagy lemaradva ertelmileg, de akkor max 6 eves vagy.
Most kutyáska néven nyomja ez a gyerek a sok hülyeségét, előtte versenyescsávók volt. Na de nem is ez a lényeg. Régen azt mondta, hogy azért ír helytelenül, mert szívbeteg. :) Kis aranyos! :D
Minden kérdése megismerhető, mostanában már egyre sem reagálok, csak mosolygok rajta és kész.
Régen mindig odaírtam, hogy biztos van egy libbenése, de sajnos törölték a válaszomat. Ez a libbenéses dolgot még mindig érvényesnek érzem.
Ja és, hogy egyszer legalább a feltett kérdésedre is válaszoljak, nos szerintem már akkor tudta, érezte anyukád, hogy ilyen fogyatékos gyereke lesz, mint te vagy, ezért nem is akart téged és ezért nem örült, hogy látja a nagy pocakját.
Bocs az őszinteségemért, de ezek az értelmes kérdéseod komolyan mondom megőrjítenek! :D
Én nem igazán értem a kérdést.
Amúgy honnan kellene tudnia vadidegen embereknek azt, hogy miként élte meg a terhességét anyukád ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!