12 hetes ultrahangra Győrben bejöhet velem az anyukám is
és a párom is? Esetleg felváltva?
Figyelt kérdés
Hasi vagy hüvelyi uh lesz? ( veszélyeztetett vagyok, akkor gondolom hasi..)
pénteken megyek, már nagyon várom!! :-)
11+4 hkm
2012. jún. 5. 09:46
1/9 anonim válasza:
Szia sztk-s rendelésen csak 1 ember mehet be, de ez ki is van írva. Magándokinál nem tudom hogy van, de felváltva nincs értelme mert csak pár perc az egész vizsgálat, mire helyetcserélnek majdhogynem vége(Nekem nem volt 5perc az egész). Esetleg kérj képet és azt meg tudod utána mutatni annak aki kinnt maradt.
21hkm
2012. jún. 5. 09:54
2/9 anonim válasza:
Nálunk 12. hétig hüvelyi van (az hogy veszélyeztetett vagy, nem számít, a hüvelyi uh nem árt).
Az sztk-ban nálunk nem engednek be senkit, apukát sem. Amit nem értek, mert sok vizet nem zavar, ha bent van, szerintem csak szimplán bunkók az asszisztensek!
2012. jún. 5. 10:06
3/9 anonim válasza:
Egy valaki mehet csak be sajnos, és valószínűleg hüvelyit csinálnak, mert a 12. hétig az van, akkor meg nem tudom h ugyanúgy beengednek-e veled valakit. Egyébként az egész SZTK-s, kórházi UH egy semmi (hogy szépen fejezzem ki magam) , hálistennek hogy csak a kötelező UH-ra járok a kórházba a többire pedig a magánorvosomhoz.
22+1hkm
2012. jún. 5. 10:09
4/9 anonim válasza:
Hát az mondjuk a veszélyeztetettség típusától függ, hogy jó döntés-e a hüvelyi, vagy sem. Állami rendeléseken ált. 1 ember mehet be kísérőként.
2012. jún. 5. 10:52
5/9 anonim válasza:
Szia első vagyok nekem a 10. héten is hasit csináltak és 13 hetesen is tehát nem hiszem hogy hüvelyi UH lenne. Egyébként úgy tudom hogy 1 ember akkor is bemehet.
2012. jún. 5. 11:31
6/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hüvelyi, vagy hasi hogy a baba hogy fekszik. Ha hasival szépen megtud vizsgálni, mert lát mindent rendesen a szonográfus akkor nem csinál hüvelyit. Ha nem lát mindent a hasin, akkor megnéz hüvelyin is. Ezen múlik. Győrben 1 ember bemehet a kórházi uh-ra, ha magán úton csináltatod -akkor ajánlom a Kyncs központot, én csak oda jártam- ott bemehetnek mind a ketten.
2012. jún. 5. 12:08
7/9 anonim válasza:
Én is pénteken megyek győrbe UH-ra csak én a 20 hetesre:)
2012. jún. 5. 12:13
8/9 anonim válasza:
Ha a kyncsbe mész Down kór szűrés miatt,ott beengednek nekem hasi is meg hüvelyi is volt,mert nem minden méretet láttak a baba helyezkedése miatt.A kórházba csak egy kísérő mehet be,ott a kisfiamnál-3 éve-hasi uh volt,de ha előre kérsz csekket tőlük és befizetsz nem tudom pontosan milyen összeget felveszik neked vagy képet adnak,ez összegtől függ.Én csütörtökön megyek a 32.hetesre :)-boldog babavárást!
2012. jún. 5. 14:20
9/9 anonim válasza:
A győri kórházba csak egy kísérő lehet, a kyncsben sztem ketten is mehetnek (annyi pénzért már :)..) Az hogy hasi vagy hüvelyi szerintem elég változó. Attól is függ hogy mennyire "vastag" a hasfalad. Értem ez alatt hogy tesom nagyon vékony, neki mindig hasi csináltak,én viszont elég dundika vagyok :D és mikor 12 hetesen vérzéssel ügyeletre mentem és kórházban feküdtem,akkor is hüvelyit csináltak. Illetve a kyncsben csináltak hasit ami-amin nagyon jól látszott a babus-hastól függetlenül-viszont elfordult mozgott rugdalózott és igy nem láttak valamit-tehát kellett hüvelyi is! Minden jót Nektek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!