18-20 hetes hasi ultrahangra mennyire kell levetkőzni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 10:58
1/6 anonim válasza:
Nálunk akkor van méhszáj vizsgálat is, de gondolom utána felöltözhetsz, és csak a felsődet kell felhúzni, meg picit az alsót le.
Vagy mi a kérdés? a lényeg, hogy szabad legyen a hasad.
2/6 anonim válasza:
Amennyire egy hasi ultrahangra le szoktál. Nem is értem a kérdést. Szabaddá kell tenni a hasadat.
3/6 anonim válasza:
Felsőt felhúzni ciciig/alá, nadrág le csípőre/alá. Ennyi.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez csak uh lesz. Eddig csak hüvelyi uh-on voltam. Az ajtóra ki van írva, hogy a nőgyógyászati vizsgálat előtt vetkőzzön le, és 16 hét előtt csak hüvelyit végeznek.
Nem tudtam ilyenkor mennyire kell szabaddá tenni magunkat.
2012. máj. 31. 11:06
5/6 anonim válasza:
Hasi UH-nál egyáltalán nem kell levetkőzni, legalábbis nekem nem kell, csak ha méhszájat is vizsgál a doki. Ha nem, akkor csak fel kell húznom a pólót, a nadrágot meg letolni, de csak annyira hogy a szeméremdombom épp hogy kilátszódjon.
Boldog Babavárást!
29 hkm
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező , én 21 hetes vagyok és 19 hetesen voltam ezen az ultrahangon amiről érdeklődsz. Lefeküdtem kicsit felhúztam a felsőm és ennyi volt. Ciciig se kell felhúzni , mivel még elég kis csöpp a baba és lent keresgélik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!