Anyukám nővére, hogy dolgozhatot boltba, terhesen keresztanyummal a hasában?
Azért mert vki állapotos még nem kell táppénzre mennie.
Ha a főnöke tudta, hogy várandós betette pl kasszára, nem kellett emelgetnie, akkor miért ne dolgozhatott volna boltban. Amúgy kényelmes irodistát is tehetnek kb első perctől tp-re mert elmehet a baba bevérzés stb, és egy boltos "rakodó" is vígan ellehet 40hétig a munkában.
Volt vmi gond a terhességgel? vagy ezt honnan gyűjtötted?
Első vagyok.
Nyilván nem kellett megszakadnia ha dolgozott végig.
Én szerettem volna tovább dolgozni. Csak sajnos, a főnököm, miután írásban bejelentettem a terhességet, mintha megbolondult volna (pedig pasi, bár lehet hogy a kedves kolleginák rágták a fülét), egyből betett egy 7*24 órás szolgálatba, aztán elküldött valami cianidokat leellenőrizni. Hiába kértem előbb szépen majd kevésbé szépen, hogy küldje ilyen helyekre a férfi kollegákat vagy a nem terhes kolleginákat, hallani sem akart róla, azt mondta, a terhesség nem betegség és kötelességem a munkahelyemen teljesíteni. (környezetvédelmi szakfelügyelő vagyok)
2 héten belül kiírtak.
17+2 hkm
Anyukám nővére,mikor keresztanyámat várta???????????
Tehet az unokatesód a keresztanyád? jól értem? nekem már itt furi egy kicsit???? Olyan, mint egy találós kérdés!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!