Anyukám miért mondta azt nekem, hogy örült volna ha nem látja a nagy pocakját?
Kutyáska, látom mások is felismernek...
Komolyan mondom, de már máskor is írtam...
Előszöris, a nyelvtan és a biológia tanárodat szivesen előszedném, hogy téged hogy engedhettek át bármilyen osztályba!!!!!
( ezt azért is írom mert a privát levelezésünk alapján egy állt.isk. 5-es többet tud tőled MINDENRŐL)
Sajnos nem bizonyítod az ellenkezőjét....
Másodszor, MENJ ORVOSHOZ!!!! Pszhiátert javasolnék első körben!!!!
Harmadszor, Tanulj ahelyett hogy ugyanazokat a kérdéseket teszed ittfel más megfogalmazásban!!!! Hidd el rád fér a tanulás!!!!!!!
Negyedszer, KÖNYÖRGÖM!!!! Egyenlőre ne akarj gyereket!!!!
többen rád ismertek kutyáska....
kicsit tanulj, beszélgess a szüleiddel.
gyereket meg ne akarj még, mert te magad is NAGYON az vagy!!
egyszer írtad nekem, hogy ellenzed az abortuszt, és a MISSED AB-t... na ezt nem értettem akkor, hogy a másodikat hogy ellenezheted, de ez mindegy is igazából. nézz utána a dolgoknak, és ne itt fárazd az embereket kérlek szépen... mire kihámozzuk egy mondatodból hogy mit is akarsz, hát az nem 2 perc...
nem bántani akarlak, csak találj magadnak más elfoglaltságot, mert nem biztos, hogy normális, hogy ennyire érdeklődsz a terhesség iránt (ezt a privát üzenetek alapján mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!