Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódjak emiatt? Antibiotikumo...

Aggódjak emiatt? Antibiotikumos kezelés és hüvelyflóra?

Figyelt kérdés
terheléses vércukorvizsgálatomnál sok baktériumot találtak a vizeletemben!elvittem a papíromat a háziorvosomhoz,aki írt fel rá antibiotikumot!elkezdtem szedni ahogy kell,de közben azt vettem észre,hogy teljesen száraz lettem "odalent" és néha viszket is a "pisilőm" környéke!a hüvelyemben nem tapasztaltam még ezt,de gyanítom,hogy az lehet a gond,hogy az úgymond hasznos bacikat is megölte odalent az antibiotikum!mit tegyek?egy nap múlva már befejeződik az antibiotikum kúrám!azután visszaáll a "rend" vagy forduljak nőgyógyászhoz?a babára hathat ez valamilyen formában? 28 hkm
2012. okt. 6. 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy a babádra hat e,de a viszketésre ajánlom az activia joghurtot,nyomj bele egy tampont,és azt rakd fel,ez helyreállítja a ph-t!
2012. okt. 6. 14:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Hüvelyflóra helyreállító kapszula vagy hüvelykúp. Érdeklődj a nőgyógyászodnál, hogy terhesség alatt melyiket használhatod. Ugyanis nekem idén 5-ször volt antibiotikumos kezelésem és mindegyik után hüvelygombám. Amióta nem kaptam antibiotikumot, azóta nincs hüvelygombám sem.

Az antibiotikum sajnos kiírt mindent, felborítja a hüvelyflórát és ilyenkor gyakran alakul ki gombás fertőzés. Nekem azt javasolták, hogy az antibiotikum kúra kezdetén már lehet a hüvelyflóra helyreállító kúrát is kezdeni és akkor nem lesz gond ebből.

Mindenképpen menj nőgyógyászhoz, először kezeljenek ki a fertőzésből és utána csinált ezt a helyreállító kúrát, mert a gombaölő is kiírt alul mindent és újra visszajön a gomba. Csak kérdezz rá, hogy lehet-e ilyet neked használni. Ha igen, akkor pedig bármilyen antibiotikum kúra kezdetén használt a helyreállítót is.

2012. okt. 6. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!