Hüvelygyulladásom volt elkezdtem szedni egy hüvelykúpot 10 napig most egy gynophilus nevű hüvelyflóra vissza állító kúpot akinek volt már hasonló problémája az milyen gyógyszerekkel oldotta ezt meg? Kezelés alatt lehet szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 13:04
1/4 anonim válasza:
Nem ajánlott, előbb gyere rednbe teljesen és utána.
2/4 anonim válasza:
Nem lehet kezelés alatt nemi életet írni,ha tartós a betegség,akkor a partnered kezelése is ajánlott. Rengeteg hülyelykúp krém létezik hüvelygyulladásra,de jobb,ha a nőgyógyászod felkeresed,és ő ír fel egyet,nem jó saját magad kezelni orvos tudta nélkül. Ha nem megfelelő gyógyszert választasz,árthatsz is vele,mivel több féle gyulladás is létezik.
3/4 A kérdező kommentje:
nőgyógyász írta fel ezeket, csak kíváncsi voltam hogy mások miket használtak. Meg hát az orvos is elég mogorva volt...
2010. ápr. 11. 16:03
4/4 anonim válasza:
Hüvelygyulladásra csak ezt írt a doki?
Először ki kell kezelni a bajt és utána mehet ez a Gynophilus. Pont most használom én is, azt írják erről a kúpról, hogy mivel nem gyógyszer ezért lehet szexuális életet élni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!