Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Keresett már fel valaki...

Keresett már fel valaki pszichológust hasonló probléma miatt? Érdekelne, hogy hasznos volt-e, segített-e valamiben a kezelés, vagy ha nem, sikerült-e később megoldani a problémát és hogyan. Folyt. Lent

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, párkapcsolatom még nem volt, viszont szeretnék, de sehogy sem megy az egész, emiatt el vagyok keseredve (nem részletezném, de lelkileg egyre nehezebben viselem), gátlásos vagyok, visszahúzódó, egyre inkább kerülöm is az emberek társaságát, sokszor már reményt sem látok.
2010. máj. 16. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonló problémával küzdök én is, még nekem sem volt párkapcsolatom.Voltam már pár alkalommal pszichológusnál és már ez is sokat segített!Viszont a leglényegesebb dolgok rajtunk múlnak, a pszichológus nem tudja helyettünk megoldani a problémát, csak segít/rávezet a megoldásra.Javaslom hogy te is keress fel egyet.

20f

2010. máj. 16. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hellinger-családállítást láttam már többet is ebben a témában. Nagyon hatásos volt és megdöbbentő (ők döbbentek meg) dolgokra jöttek rá a terápiában résztvevők. Ha van egy kis fogékonyságod a földtől elrugaszkodott dolgok iránt akkor csak ajánlani tudom!
2010. máj. 16. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen problémáim és más ehhez hasonló van,(szociális fóbia stb.) úgyhogy nem vagy egyedül. Én már több pszichológusnál is voltam de olyan nagyon egyik sem tudott segíteni (tudom, ez az én hibám). De azért jó hogy ott van, valahogy biztonságban érzem magam és nyugodtabb vagyok, nem érzem magam olyan elveszettnek. Persze tudom, hogy nem foghatja mindig valaki a kezem. Ha nincs más akivel meg tudnád beszélni a gondjaid akkor érdemes segítséget kérni. Hajrá!:)

L/20

2010. jún. 10. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!