Akik kislányt vártak milyen várandóságotok volt, főleg az elején? Voltatok rosszul?
Fiam van, vele nem volt semmilyen panaszom.
Most borzasztóan rosszul vagyok,hányinger,émelygés,gyomorégés.
A nemét még nem tudjuk.
köszi a válaszokat 14hkm
Nem volt az egvilagon semmi bajom:) csak a mensi kimaradasa jelezte, meg a pozi teszt:) es 100%, hogy kislanyunk lesz:) 15 hetesen tudtuk meg eloszor 4d-n:)
Amugy meg erre nem ehet adni. Noverem a nagyobbik fiaval estre sem vette, hgy terhes, semmi baja nem volt. Most masodszor mar a mensi elotti napokban is hanyt, hanyingere volt egesz nap, fel sem tudott kelni, es eltartott a 15. hetig. Megint ksfia szuuletett. Minden terhesseg mas es mas. Ezekbol nem fogsz tudni leszurni semmit.
29 hetes kismami
köszi.
Igen,tudom.Én is sok ilyen példát tudok mint a testvéred esete.
Mindenki azt mondja kislány,mert nálunk a családban lányokkal voltak rosszul,fiúkkal nem.
Csak nem szeretném magam semmibe se beleélni,ezért is várok véleményeket.
köszi
Első baba,kislány:állandó rosszullétek,hányás,szédülés,émelygés az első 12 hétben.
Második baba,kisfiú:szintén állandó rosszullét.
Harmadik baba,kislány:semmi rosszullét.
Nem a rosszullétektől függ a bébi neme.
Nekem van egy kisfiam,és most kislányt várunk,egyikkel sincs,nem is volt semmi bajom!
egyszer sem hánytam!
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!