Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is mostanában mindent...

Más is mostanában mindent leejt, eltör, kiborit, lever vagy csak én? 35h

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én állandóan megégetem a kezem főzés közben, pedig mindíg nagyon odafigyelek. Minél jobban meg akarom akadályozni, annál hamarabb jön az égés...

De szerintem ez inkább a frontoktól van.

32hetes pocis

2009. aug. 5. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én csak azóta,mióta nagy hasam van,és irtó nehéz lehajolni...

39 h

2009. aug. 5. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez nálam is így van.De már csak nevetek rajta.A nagy hasammal alig bírok lehajolni,hogy felvegyem a dolgokat.Amikor a párom itthon van és meghallja,hogy leesett valami akkor már mondja,hogy "JÖVÖK" és nem nekem kell felvenni :-)Múltkor locsoltam a virágokat a hűtő tetején vannak...hát nem levertem.Szedhettem össze a darabokat és pont takarítás után voltam.(ilyen még sosem fordult elő velem)Mosogatásnál meg folyton kicsúsznak a dolgok a kezemből.Remélhetőleg szülés után ezek elmúlnak.

Boldog Babavárást kívánok és könnyű szülést!

38hetes

2009. aug. 5. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt akár én is kérdezhettem volna, azt hittem h csak én vagyok ilyen "bénácska". Nincs olyan nap, h ne esne le valami és már megőrülök, ha le kell hajolnom....

Vagy lehet h csak most jobban észrevesszük, mert már nehéz lehajolni...

Kitartást Nektek, már nincs olyan sok hátra!

Üdv.: 35 hetes km.

2009. aug. 5. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is egyre bénább vagyok mostanság. A férjem szokott mindig mindennek nekimenni, beverni magát, leverni dolgokat. Amióta babás vagyok lassan átveszem én is, mondom is neki, biztos átadott a bénaságából a kislányunknak, ő meg továbbadta nekem. :)
2009. aug. 5. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Hihetetlen dolgokat produkálok én is. a béna nem kifejezés. volt már, hogy teljesen kiborultam egy ilyen sorozat után, és sírtam:(( utólag csak nevetek, de megélni néha nagyon kiborító.

38h

2009. aug. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!