Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne, hogy ki csináltatot...

Érdekelne, hogy ki csináltatott ilyen tesztet?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos Tényleg igaz ha csináltatok kombinált tesztet anyai vérből ,mert 37-éves vagyok akkor ott kimutatja a baba nemét?????????Így hallottam

2012. okt. 5. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság.Nem tudom kitől hallottál ekkora sületlenséget.3 gyerekes anyuka
2012. okt. 5. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
ez a teszt nem erre való,nem ezért csinálják. down-szűrés miatt kell a kombinált. neked kötelező,mert elmúltál 35. de a baba nemét nem mutatja ki.
2012. okt. 5. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Összekevered a magzatvízvétellel amit 35 felett javasolnak. Akkor megmondják a nemét.
2012. okt. 5. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A lepényből vett minta is kimutatja a baba nemét. De minimális vetélési kockázata van ennek is, csak ezért ne csináltasd meg. Ez annál komolyabb, minthogy csak ez számitson, hogy fiú e vagy lány.

A magzatvizvetelt a 18. het utan csinaljak, a lepényből a 12. Het utan mar megcsinaljak.

Egyik ismerosomnek a down kor kockazat az integralton 1:84-hez lett, ezert vallaltak be 14 hetesen, hogy a lepenybol vegyenek mintat.

Egeszseges amugy a baba es igen kimuatta, hogy kisfiu:))

2012. okt. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!