Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt kőbányai kismamák/n...

Vannak itt kőbányai kismamák/nemrég szült anyukák? Esetleg van aki már csináltatott apasági nyilatkozatot?

Figyelt kérdés
Hányadik hétben vagytok, apaságit intéztetek e már az önkormányzatnál,mi kellett hozzá? A kórházban adnak hálóinget amiben szülünk,vagy vinni kell? Minden érdekelne!
2012. okt. 4. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 8 hete szültem, így tudok neked segíteni! Az apaságihoz kellett mindkettőnk személyi és lakcímkártyája, igazolás a nőgyógyásztól a betöltött terhességi hétről, ha jól emlékszem, akkor más nem kellett, a 32. héten csináltattuk. Bajcsyban fogsz szülni? Mert ott nem adtak hálóinget, sajátban szültem,szerintem vigyél vagy 3-4-et be. Mi érdekelne még? Szívesen válaszolok!
2012. okt. 4. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is kőbányai vagyok,azok kellettek amit az első válaszoló is leírt,+ nekünk kellett még az okmány irodából egy csalápdi állpotról szóló igazolás(hajadonsági igazolás)

Bajcsyban szültem a szüléshez adtak hálóinget,utána már a sajátomban voltam.A babának nem kell ruha,mert adnak.Viszont,pelus,popsitörlő az kell.Nyugadtan kérdezz,ha még eszedbe jut valami.4 éves kislány,és 4 hónapos kisfiú anyukája

2012. okt. 4. 11:00
 3/9 anonim ***** válasza:
*családi állapotról
2012. okt. 4. 11:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Akkor kérek is igazolást a nőgyógyásztól. A hajadonsági igazolást hogy intézted? Kellett fizetni? Vagy az egész procedúra ingyenes?

Ti kiknél szültetek? Tényleg olyan morcosak a csecsemősök? Volt szülésznőtök-választott. Milyen a kórházi higiénia? Minden érdekel, ha van kedvetek és időtök nekem válaszolni. :)

2012. okt. 4. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Minden ingyenes volt.Nem kellett hozzá sorszámot sem kérni az okmányirodában,soron kívül ideadták.Az őr mutatta melyik ablakhoz menjek,ha az előttem lévő emberrel végeznek.

A lányomat Palczertnél szültem ő volt a fogadott dokim,Babika volt a fogadott szülésznőm.A fiamat ügyeletesnél szültem a doki Szikszay Ádám volt,a szülésznő pedig Ildikó.Amikor a lányomat szültem nem voltak túl kedvesek a csecsemősek,most viszont aranyos volt mindegyik.

2012. okt. 4. 11:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Nem volt fogadott dokim, se szülésznőm, de mindenki kedves volt, kivéve az elején, soká raktak szülőszobára, addig kint vajúdtam a folyosón, nem volt túl kellemes, mondjuk utána sem :)! Amúgy a Varga-Horgosi Ágnesnél szültem, nagyon figyelmes volt és kedves, szülés közben kicsit morci volt, amikor nem úgy csináltam valamit, ahogy ő mondta, de amúgy meg mosolygós. A szülésznőt azt hiszem, hogy valamilyen Zsuzsának hívták. Kedvesek voltak a csecsemősök és segítőkészek. A higiéniára odafigyelnek.
2012. okt. 4. 12:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Az én orvosom a Varga-Horgosi doktornő. APalczerttal sajnos rossz tapasztalataim vannak, őt nem szívlelem. Fogadott szülésznőnk nincs. Természetes úton szültetek ezek szerint, ugye? Apának kellett a szülés idejére venni olyan higiénikus öltözetet, vagy csak külön papucs kellett?
2012. okt. 4. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
2,5-ös vagyok.Csak papucs kellett az apukának.Nem véletlen nem választottam őt másodjára,utána meg úgy voltam vele,hogy lehet a másik is olyan lesz mint ő.Szerencsém volt,hogy pont nem ő ügyeletes amikor szültem.Így hogy nem volt senki akit fogadtam volna,sokkal kedvesebbek voltak velem.
2012. okt. 4. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen többször olvastam már hogy normálisak,aranyosak fogadot doki nélkül is. Remélem velem is az lesz a szülésznő,mert ugye nem fogadtunk,csak orvost.

Jó babázást mindenkinek

2012. okt. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!