Vannak még manapság olyan anyukák, akik úgy szülik meg a gyereküket, hogy nem tudják előre, hogy fiú lesz, vagy lány?
Szia!
Itt vagyok!
Az első babámnál én tudni szerettem volna, de a férjem nem. Mivel én nem tudtam volna tartani a számat, így én is azt mondtam, hogy ne mondja meg a doki. Volt fogadott dokim, neki már az elején mondtam, hogy nem szeretnénk tudni, hogy ki van a pocakban, tiszteletben tartotta. Nekem nagyon jó élmény volt, amikor mondták a szülőszobán: Gratulálunk a kislányához. Biztos, egyébként is földöntúli élmény lett volna, de így szerintem más volt.
Én végig úgy éreztem, hogy lány, az is lett.
A vásárlás pedig egyszerű volt, nem csak fehér létezik, halványkék, halványzöld, piros, sárga majdnem összes árnyalata. Ezek mind olyan színek, amik jók mindkét nemnek. A babahordozó sötétkék (erre a szülés után varrtam egy sárga kockás huzatot), a babakocsi pedig piros-fekete. Szóval minden unisex.
Most várom a másodikat, most sem tudjuk, hogy ki van odabent.
Én végig nem tudtam. Persze végig lehet csinálni, hogy ne tudd meg. babarucikban pedig már rengeteg féle szín van, (Pl sárga, világosbarna, zöld), ami tök unisex.
Mikor megszületett a pici, mindenki csak azt mondta milyen szép, meg tettek-vettek, nekem kellett rákérdezni, de most fiú vagy lány?? :)
Végül nekem kislány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!