Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak még manapság olyan...

Vannak még manapság olyan anyukák, akik úgy szülik meg a gyereküket, hogy nem tudják előre, hogy fiú lesz, vagy lány?

Figyelt kérdés
Én nem akarnám tudni, szerintem a legjobb a meglepetés. Egyáltalán meg lehet ezt még manapság csinálni így? Oké, hogy könnyebb úgy babaholmit vásárolni előtte, de elég néhány fehér ruci, az fiúnak és lánynak is jó, a többit meg majd megvesszük, ha már megszületett. Szerintem sokkal izgalmasabb úgy várni, hogy nem tudom, milyen nemű lesz a kicsi. Más is van így ezzel?
2009. aug. 4. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt vagyok!

Az első babámnál én tudni szerettem volna, de a férjem nem. Mivel én nem tudtam volna tartani a számat, így én is azt mondtam, hogy ne mondja meg a doki. Volt fogadott dokim, neki már az elején mondtam, hogy nem szeretnénk tudni, hogy ki van a pocakban, tiszteletben tartotta. Nekem nagyon jó élmény volt, amikor mondták a szülőszobán: Gratulálunk a kislányához. Biztos, egyébként is földöntúli élmény lett volna, de így szerintem más volt.

Én végig úgy éreztem, hogy lány, az is lett.

A vásárlás pedig egyszerű volt, nem csak fehér létezik, halványkék, halványzöld, piros, sárga majdnem összes árnyalata. Ezek mind olyan színek, amik jók mindkét nemnek. A babahordozó sötétkék (erre a szülés után varrtam egy sárga kockás huzatot), a babakocsi pedig piros-fekete. Szóval minden unisex.

Most várom a másodikat, most sem tudjuk, hogy ki van odabent.

2009. aug. 5. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Én végig nem tudtam. Persze végig lehet csinálni, hogy ne tudd meg. babarucikban pedig már rengeteg féle szín van, (Pl sárga, világosbarna, zöld), ami tök unisex.

Mikor megszületett a pici, mindenki csak azt mondta milyen szép, meg tettek-vettek, nekem kellett rákérdezni, de most fiú vagy lány?? :)

Végül nekem kislány lett.

2009. aug. 5. 10:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk elsősorban a férjem akarta tudni, én már kibírtam volna. Viszont ő sokkal közelebb érzi magát a picihez, mióta tudja, hogy kislány lesz. Pedig viszonylag későn, a 26. héten tudtuk meg, addig titkolózott. :-)
2009. aug. 6. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!