Vannak még manapság olyan anyukák, akik úgy szülik meg
a gyereküket, hogy nem tudják előre, hogy fiú lesz, vagy
lány?
a sogornőm nem akarta tudni az első babája nemét, nem is értem hogy bírta ki. Csak fehér színű holmikat vettek a babának. Jó hegyes hasa lett és mindenki fiúra tippelt, de végül is lány lett.
2009. aug. 4. 22:34
A barátnőm sem akarta tudni, és érezte, hogy tuti fia lesz. Születésekor derült ki, hogy kislány :)
Amúgy az UH-n tőlem mindig megkérdezték, hogy akarom-e tudni a nemét. Én akartam és nagyon örültem, hogy kislány lett, amint vártam :)
(Amúgy olyanról is tudok, akinek rosszul mondták, ebben az esetben ez elég gáz )
2009. aug. 4. 22:38
3/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezik? :) A nővéremnek rávágták, hogy kislány, meg se kérdezték, hogy akarja-e tudni. Kisfiú lett :D
Mi majdnem lecsúsztunk.36 hetesen döntöttünk úgy,hogy na most már nem bírjuk,mondják meg.Kislány lesz...elvileg.
Kolléganőm nem tudja,mostanság fog ő is szülni.Ők nem akarják tudni...mi is soká bírtuk.
39 h
2009. aug. 4. 22:42
Meg lehet csinálni, ismerős pár sem tudta érkezésig :) és hát mi sem, pedig mi tudni akartuk :D 12. hetes genetikain azt mondta a doki, h lehet h fiú - délután a saját orvosom, inkább kislány. Következő uh-n valszeg kislány, 4D-n, hááát, mintha az golyszi lenne, de nem biztos...és ez így ment 40 héten át :) A fiúnak volt nagyobb esélye, az is lett :)
2009. aug. 4. 22:56
Biztos izgalmasabb, de én a vásárolgatás miatt feltétlen tudni akartam. Mivel egy újszülött babával nem akartam sehova menni, otthagyni sem tudtam kire, mivel nagyon gyakran evett és érzelmileg sem tudtam elszakadni tőle. Apukára meg nem igazán szívesen bíztam volna én rá ilyesmit, a babaruhákat én szeretem kiválogatni. Szóval így nem volt más választás, megkérdeztük a nemét.
2009. aug. 4. 23:30
7/13 A kérdező kommentje:
23:30, régen ez amúgy hogy ment, amikor még nem lehetett előre tudni? Akkor muszáj volt vagy előtte bevásárolni fehér cuccból, vagy utána elmenni a kicsivel vagy apának, nem?
Mi nem szeretnenk tudni a ferjemmel. Inkabb a ferjem nagy alma, hogy csak akkor tudja meg amikor a baba kibujt en szivesen tamogatom benne. Babakocsink es az autoulesunk zold szinu lesz, mar kivalasztottuk. Ez jo kislanyanka meg kisfiunak is. Veszunk par feher ruhat, neha sargat vagy kermszinut. Anyukam imad kotni, horgolni igy kotott kis pulovereket, feheret sargaval vagy feheret babazoldel stb.. Persze utanna majd veszunk a nemenek megfelelo szinu ruhakat is ahogy nagyobbacska lesz.
Boldog babavarast minden kismamanak es konnyu szulest!
2009. aug. 5. 08:26
Régen fehér ruhákba voltak a gyerekek.
2009. aug. 5. 08:54
A férjem az elején nem akarta tudni, most már igen, de még nem tudjuk, leghamarabb szeptemberben, akkor lesz a következő uh. Anyukám sárga, fehér meg zöld rucikat vett már. Aki nem akarja tudni, az előtte szól a dokinak, és akkor nem mondják meg.
2009. aug. 5. 09:20
Kapcsolódó kérdések: