Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, nektek mikor kezdődö...

Kismamik, nektek mikor kezdődött a gomorsavas korszak?

Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

3as vagyok

kislány lesz, és szerencsére tényleg több van hátra mint előre :) nekem ami viszonylag jó a gyomorégésre az a bolti zacsis kakaó, igaz 3 óránál tovább nem jó, de addig meg igen :) de csakis a zacsis kakaó, a házi kakaóporos nem jó rá :(

2012. okt. 5. 19:38
 12/14 A kérdező kommentje:
nekünk is csajszi lesz! :)
2012. okt. 5. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem a 25-26. héten jelentkezett először, utána volt pár hét szünet és most az elmúlt egy hónapban, vagy 3 hétben kb másnaponta van, az is inkább este. Nekem a rennie bejött, van hogy kettőt szopogatok el (én nem rágom el, szerintem szopogatva többet használ), amúgy meg étkezések közben, illetve utána szénysavas ásványvizet iszom, illetve bodzaszörppel, mert magát az ásványvizet annyira nem szeretem. Szóval én ezeket tudom nektek ajánlani: rennie és szénsavas ásványvíz. A tejtől csak rosszabb lesz (ami fura, mert az ember automatikusan nyúl a tejtermékekért ilyenkor, de nem használ semmit), a keksztől meg csak hízunk és hízunk és hízunk... :D

Nekünk is kislányunk lesz, Evelin, most éppen jobb oldalt tolja ki a kis farát. :D

Boldog babavárást nektek!

33 hkm

2012. okt. 6. 01:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Én a 13.hét óta kínlódok a savval,de olyan szinten,hogy mozogni alig tudok a fájdalomtól. Most 15 hetes vagyok,ikrekkel. Kezdtem keksszel,semmi hatása nem volt,aztán vettem a héten salvus vizet,meg se bírom inni,olyan rossz,ami talán beválni látszik,az a Gaviscon,evés után beveszem és kb 1-2 órán át tart a hatása. De éjszaka még fordulni se tudok,annyira rossz,pedig már majdnem ülve alszom. Ez biztosan azért van,mert az első 12 hétben nem volt semmi bajom,most meg büntetés,hogy a hátralévő 28 hétben meg lesz!:P
2012. okt. 6. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!