Kismamik, nektek mikor kezdődött a gomorsavas korszak?
3as vagyok
kislány lesz, és szerencsére tényleg több van hátra mint előre :) nekem ami viszonylag jó a gyomorégésre az a bolti zacsis kakaó, igaz 3 óránál tovább nem jó, de addig meg igen :) de csakis a zacsis kakaó, a házi kakaóporos nem jó rá :(
Sziasztok!
Nekem a 25-26. héten jelentkezett először, utána volt pár hét szünet és most az elmúlt egy hónapban, vagy 3 hétben kb másnaponta van, az is inkább este. Nekem a rennie bejött, van hogy kettőt szopogatok el (én nem rágom el, szerintem szopogatva többet használ), amúgy meg étkezések közben, illetve utána szénysavas ásványvizet iszom, illetve bodzaszörppel, mert magát az ásványvizet annyira nem szeretem. Szóval én ezeket tudom nektek ajánlani: rennie és szénsavas ásványvíz. A tejtől csak rosszabb lesz (ami fura, mert az ember automatikusan nyúl a tejtermékekért ilyenkor, de nem használ semmit), a keksztől meg csak hízunk és hízunk és hízunk... :D
Nekünk is kislányunk lesz, Evelin, most éppen jobb oldalt tolja ki a kis farát. :D
Boldog babavárást nektek!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!