Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hét alatt ez a harmadik...

15 hét alatt ez a harmadik betegségem. Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
Először 40,5 fokos lázam volt, amit sikerült rögtön levinni, de kb egy hétig nyomtam az ágyat. Utána fiamtól elkaptam a rota vírust, egy éjszakát végig hánytam, másnap kis hőemelkedés, még két nap gyengeség. Most meg valami tüsszögős, orrfolyós, torokfájós nyavalyám van, megint csak hőemelkedés. Úgy féltem a kisbabát odabent. Múlt héten a genetikai uhn minden a legnagyobb rendben volt, de most már ez tényleg túlzás. Volt valakinek ilyen? Hogy próbáltátok meg elkerülni hogy mindent összeszedjetek? Terhesvitamint folyamatosan szedem.
2012. okt. 5. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

A hányós ellen nincs mit tenni.

Én tavaly voltam kb. ennyi idős terhes, és beoltattam magam a szezonális influenza oltással, nem is lettem beteg egészen szülésig (idén május).

2012. okt. 5. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindent elkaptam a nagytól terhesen pedig nem vagyok az a beteges fajta. És már 6 hónapos a kicsi de többet vagyok beteg mint az egész család együttvéve.
2012. okt. 5. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok beteges. A fiammal egyszer sem voltam beteg, pedig akkor még dolgoztam, nyitott iroda, rengeteg ember között, téli időszakban. Az influenza oltást én is be fogom adatni. Most akartam szeptemberben, de egyelőre még csak beteg voltam :(

Köszi a válaszokat. Várok még tapasztalatokat.

2012. okt. 5. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szedem a cetebe cinket kettőt mindennap a terhes vitamin mellett és szerencsére eddig elkerültek ezek. Próbáld ki, te is mert a cink immunerősítő szerintem jó lesz. 17hkm
2012. okt. 5. 16:25
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a tippet..
2012. okt. 5. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!