Várandós vagyok, harmadik trimeszterben, az utóbbi 2 hétben elviselhetetlen szorongásaim vannak, segítene valaki? Bekattanok!
Figyelt kérdés
A szorongások társulnak lobbanékonysággal, és ha megbántom egy szerettemet, rögtön sírok, és beszorongok. Átalvási zavarom is van. Tudom, hogy gyógyszert nem szedhetek, van valami alternatív gyógymód? A pszichológiai beszélgetés nem fog segíteni, mert ez biztos hormonális...normális válaszokat szeretnék kérni, ha megoldható, köszönöm2012. szept. 6. 18:10
1/4 anonim válasza:
megpróbálom áttetetni a kérdésedet a terhesség témakörbe jobban odavaló mint ide, hátha átteszik.
ez mind természetes amúgy a terhesség vége felé a hormonok tombolnak ezerrel.
ha első baba akkor meg az lehet az oka hogy a szervezeted készül fel az anyaságra,az agyad próbálja felfogni hogy hamarosan anya leszel.
nehéz időszak ez, én már csak tudom :)
31 hetes kismama vagyok és 2 éves kislányé.
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg ne fogd a hormonokra, ez olyan jó mindenre, hogy jajj, a hormonok.
Elmehetnél dilidokihoz.
3/4 anonim válasza:
ajánlom neked a terhesség és anyaság pszichológiája cimű könyvet.(vagy valami ilyesmi). nekem is sokat segitett. hidd el, nálunk bármikor jöhet a baba 33 hetes vagyok és még seholsem tartunk- talán jövőhét vége felé elkészül a szobája... és lehet még szeptemberben megszületik... egész nap egyedül kuksolok az ágyban. most költöztünk el. alig ismerek valakit. én is igy érzem hogy bekattanok, nem is érzem magam anyának... nem kell ezért dilidokihoz menni..
4/4 anonim válasza:
A második válaszoló nagyon téved, ez rohadtul hormonális és gyakori jelenség, főleg a 3. harmadban. Nehogy elmenj dilidokihoz, időpocsékolás, gyógyszert úgysem szedhetsz, körülírt problémád meg amit pszichoterápiázhatna, nincsen. A diffúz belső feszültséget pedig beszélgetés nem oldja, ezt jól gondoltad. A szorongás viszont ártalmas, még koraszülhetsz a végén, úgyhogy annyi nem ártana, hogy a védőnődet, vagy szülészedet megkérdezd van-e valami gyógynövény, tea vagy hókuszpókusz ami enyhíti a bajod, vagy legalább az alvásodat segíti, és nem árt a picinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!