Többedik babát váró anyukák! 11 hetes vagyok. Harmadik baba. Alig férek bele a nadrágjaimba! Harmadikkal ez mindenkinek így van?
Normális. Én is így voltam, 13 hetesen már észrevették a kollégáim, hogy "pocakosodom". Első babával csak a 24. héten látszott, másodikkal a 20. héten.
Így van ez. :o)
Én már megszültem, és le is fogytam, a kilók rendben vannak, de egy kis pocak maradt. Kitágulnak a szövetek. Lehet hogy sporttal kicsit javulna, de arra meg nem futja az időmből...
:) Köszi a választ!
...a sportra elhiszem, hogy nem futja az idődből... nekem sem igazán... ...hát, még majd eztán... :)
dettó. kb 6hós korom óta hallgatom h na mikor szülsz?? még ennyi van?? jesszus mekkora a hasad! biztos h csak 1 gyerek?? úristen mekkora lehet!! h szülöd meg?? ááááá!!
pedig össz 10kg jött fel eddig-37.hét-ráadásul a félidőig csak 5.. és alapból se vagyok nagy.. ilyenkor ez normális :)
kitartás! :)
Sztem ne aggódj, én a 2. babánkat várom, a 10. hét körül már kismama nadrágot vettem, mert minden szorított. Az első babánknál kb. 22-24 hetesen kezdett nőni csak a pocakom.
89 cm volt a haskörfogatom 8 hetes várandósan, most 30 hetesen 95 cm, vagyis 6 cm-t nőtt 20 hét alatt, tehát nincsen nagy hasam, sőt... A legtöbben el sem hiszik, hogy ennyi idős kismama vagyok.
szia!
nekem is 3. baba.15 hetes vagyok de még nem látni a hasamat annyira.érdekes mert az elsőnél ugyanígy volt.akkor lány lett.másodiknál már látszott és fiú.most meg megint úgy néz ki h lány:D nincs összefüggés..csak érdekességképpen:)
én is a 3.babámat várom.
Az elsőnél szerintem a 20.hétig semmi nem látszódott.Végig normál gatyákat hordtam csak 1 mérettel nagyobbat.
A 2.nál a 20héten már kis pocim volt...
Most pedig a 12.héten már nem ért össze a gatyám.17hetesen pedig akkora hasam van,mint kb az elsővel a 28.héten.
Sajnos a szövetek nálam nem tartják úgy a hasamat.
Szülés után nekem eddig egyből szépen lement egy kis tornával rásegítve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!