Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig dolgoztatok terhessé...

Ti meddig dolgoztatok terhesség alatt szülésig?

Figyelt kérdés
27 hetes kismama vagyok, az első babát várom. Mivel nagy részben itthoni munkám van, írok, olvasok gép előtt ülök ezért azt hittem, egészen a szülésig tudok majd dolgozni. Most viszont rámszakadt nagyon sok munka, kb. napi 10-12 órát kellene dolgoznom, hogy mindegyikkel meglegyek határidőre. 23 éves vagyok, most diplomáztam (nem terveztük a babát), és attól félek, hogyha ezeket most visszamondom, akkor az nagyon sokat fog hátráltatni a későbbiekben, ráadásul szakmailag is nagy kihívás és megtiszteltetés, hogy engem választottak. Lényeg, hogy viszont már nem tudok úgy koncentrálni, nem tudok olyan sokat egy helyben ülni. Szóval nem nagyon vagyok vele tisztában, hogy általában meddig dolgoznak a kismamák szülés előttig... lehet, hogy lassan le kéne állnom?

2012. okt. 4. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt tudom javasolni, hogy vegyél egy olyan nagy gimnasztikai labdát, vagy térdeplőszéket. Azon úgy tudsz kényelmesen ülni, hogy közben nem terheled a gerinced és a hasadon sem lesz túl nagy teher. Teszveszen vannak olcsón.
2012. okt. 5. 08:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg, a gumilabda jó ötlet, nem jutott eszembe, de utána nézek. Táppénzre nem tudok menni, mivel nincs állandó munkahelyem, de nem is az anyagiak a döntő érvek szerencsére. A mai munkát befejezem, és úgy döntöttem, innentől pihi...úgysem nagyon fogom tudni ezt megtenni jó ideig :). Lehet, hogy az egyik munkát még megtartom, de az nem hajtós.
2012. okt. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!