Ha a barátnőm babát várna, akkor hogy fognák a hírt a szülei és rokonaink?
Figyelt kérdés
nem akarunk most babát,védekezünk gumival is.2012. okt. 4. 17:16
2/16 anonim válasza:
Hát azt ti tudjátok, hogy ők milyenek.
3/16 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy ki hogyan reagálna rá,hogy babát várna.Azért védekezünk,mert még tanulunk és anyagiak nem olyan jók.
2012. okt. 4. 17:20
4/16 anonim válasza:
hát akkor gondolom nem fogadnák kitörő örömmel. De ha még ezen nem gondolkodtok, akkor nincs baj.
5/16 A kérdező kommentje:
abortusz ellenes vagyok, és ha védekezés mellet becsuszna megtartanánk felnevelnénk tiszteségesen. Suli mellet is dolgozni fogok,után is.Én szeretnék kisbabát, ő még nem,csak 20 éves kora körül.
2012. okt. 4. 17:23
6/16 anonim válasza:
Attól függ...
Hány évesek vagytok, mióta jártok, elmaradt a védekezés, vagy csupán "szerencsétek" volt, meg akarjátok tartani, vállalod-e a felelősséget apaként, milyenek a szülők, mit tudnátok nyújtani egy születendő gyereknek?
Amíg semmit nem tudunk, addig -bocs- ez egy elég hülye kérdés.
A szívélyes ölelgetésen, vállveregetésen, gratuláción át a puszta kézzel történő kiherélésig gyakorlatilag bármi lehet a reakció.
Minden az - általunk nem ismert - körülményektől függ.
7/16 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok a barátnőm 19 éves, lassan fél éve vagyunk együtt.Szüleink szeretik a másikunkat. Ha becsuszna megtartanánk,mindent megadnánk neki.
2012. okt. 4. 17:27
8/16 kittycica1987 válasza:
Szerintem fiatalok avgytok még nagyon! Talán ez lenne az egyik ok amiért nem örülnének. Tanuljatok, éljetek, bulizzatok még egy kicsit. Ja és persze ismerjétek meg jobban egymást. Fél év még nem minden. Együtt laktok vagy mindenki a saját szüleinél? Ez is fontos. Tudod lakva ismerszik meg a másik :)
9/16 A kérdező kommentje:
a barátnőmmel végzősők vagyunk,középsuliba. Barátnőm szüleivel és tesojával lakik,én meg ott fogok lakni náluk.
2012. okt. 4. 17:59
10/16 kittycica1987 válasza:
Hát akkor mindenképp fejezzétek be a sulit, hisz ez már a finish!!!! Aztán kéne még valami munka is hogy GYEDET meg ilyesmit kapjon a barátnőd. Addig kicsit összeszoktok és utánna akár már jöhet is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!