Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek a 2. baba nehezen...

Akinek a 2. baba nehezen jön/jött össze, mi miatt nem sikerült?

Figyelt kérdés
Már van egy gyermekünk, ő egyből megfogant, de a kis tesó nem akar jönni. :-(
2012. okt. 4. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje próbálkoztok a másodikkal?
2012. okt. 4. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt, az első baba elsőre megfogant, a másodikra több mint két évet vártunk. Gynevac injekciót adattunk be magunknak, a férjem is és én is, és egy kicsit másfelé tereltem a gondolataimat, el kezdtem fogyózni, tornázni, többet törődni magammal és nem csak azzal foglalkoztam, hogy terhes akarok lenni. A Gynevac kúra befejezése után egy hónappal sikerült. Előtte már inszeminációink is voltak, petevezeték átfújásom, egy csomó vizsgálaton túl voltam.
2012. okt. 4. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:

Már több, mint egy éve! :-( Idén márciusban volt egy vetélésem, amit missed ab.-al fejeztek be. A dokim mondta, ezután könnyebb lesz a teherbeesés, de sajnos nem így van, ez a hónap lesz a 4. próbálkozós hónap azóta!

Peteérésem van, mert hőt mérek és ovu tesztelek is!

Viszont nem tudom az nehezítheti-e, hogy 10 kg plusz van rajtam. Vagy az is lehet az ok, hogy nem tudunk akkor együtt lenni, amikor kellene! Konkrét kivizsgáláson nem voltunk én vérvételen voltam, de az rendben volt év elején! Viszont a missed ab. óta, kevesebb a vérzésem, az első 2 nap erősebb, a 3-4. nap viszont alig van pár csepp!

Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

Anyum szerint nagyon rágörcsöltem és azért nem sikerül!

Sajnálom 2., hogy nektek is ilyen nehezen sikerül a kis tesó! :-(

2012. okt. 5. 07:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első baba megszakítás mellett érkezett 5 hónap után, a kisöcsire 5 évet vártunk. :(

Most minél kisebb korkülönbséggel szeretnénk a 3. babát, remélem sikerül.

6 éves és 4 hónapos fiúk anyukája

2012. okt. 5. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!