Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik április végére, május elejére vannak kiírva?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 08:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Akkor egy cipőben járunk,57 kilóval kezdtem a terhességet,most több mint 10 hetesen 63 vagyok:Dbár nem látszik,max nagyobb lett a hasam.
2012. okt. 4. 09:38
 12/19 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy iszonyú finnyás lettem mostanában,csak a legválogatottabb dolgokat eszem meg meg kívánom meg.szerintetek a baba is válogatós lesz?
2012. okt. 4. 09:44
 13/19 anonim ***** válasza:
április 21.-re:)apának 22.-én lesz a 37. szülinapja:)tüneteim egyenlők a nullával,van hogy el is felejtettem hogy odabent már valaki készülődik az életre:)),tegnap voltam a 12 heti uh-on és háááát egy ficánkám van :))hihetetlen nagy csoda pedig nem is gondoltuk még 3 hónapja hogy újra szülők leszünk:)mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást kívánok:)
2012. okt. 4. 10:03
 14/19 Babeli Zurzavar ***** válasza:

jajj ne haragudjatok, de belekontarkodok, annak ellenere jogy en pont 1 eve voltam annyi idos mint most Ti! majus 08-an szultem, es csak annyi megjegyzest fuznek hoza, hogy a legjobb idoben vagytok varandosok. telen meg nem olyan nagy a pocak, tavasszal mar meretes, lehet buszkelkedni vele, de a meleget megusszatok... jajjjj irigykedem:-) es azok a marcius, apris delutani setak.... mikor akkora mar a baba hogy erzed mindenhol es egyszer sem erzed magad egyedul, "mi" rengeteget setaltunk csak ugy "kettesben".

nagyon boldog varandossagot es olyan tokeletes majusi "cserebogarat" kivanok Nektek, mint az enyem:-)

2012. okt. 4. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:

Én nem április végére hanem az elejére, 7.-re vagyok kiírva.

Nekem ez lesz a második baba, az első kisfiú, 22 hónapos. Vele nem éreztem semmit, nem voltam rosszul, nem hánytam, csak nagyon sokat ettem, 22kg túlsúllyal mentem szülni. Most viszont hányinger, gyomorégés, szóval minden van, és nem hogy hízok hanem inkább fogyok. Nem tudom, hogy ez mennyire jó. Most 13+4 napos vagyok és 3kg-ot fogytam. A múlt hét szerdán voltunk kombinált teszten, elvileg minden rendben, de várom az eredményt. Ja, és úgy néz ki, hogy ő kislány lesz.

2012. okt. 4. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó hogy-hogy már ilyen hamar tudod vagyis sejted a nemét a kicsidnek?én tegnap a 12 hetes uh-on nem mertem a dokitól rákérdezni nehogy "hülyének "nézzen hogy hova sietek ezzel ennyire:)megvárom a decemberre esedékes 4d-t ott már tutit mondannak na de addig meg esz a fene hisz a kiváncsiság csúnya egy emberi tulajdonság:))
2012. okt. 4. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:
sziasztok, csatlakoznék, ha nem gond, bár én a doki ultrahangja szerint május 21-re, majdnem a 30. szülinapomra kapom meg a kis ajándékomat, most vagyok 7+2 hetes, remélem, hogy minden rendben lesz, mert júliusban volt egy spontán vetélésem sajnos :-( tünetek: néha erősebb, néha gyengébb hányinger, hol reggel, hol este, a húst gyakorlatilag egyáltalán nem kívánom, az öblítőm illata sem olyan finom, mint eddig, néha picit fájdogál a hasam, bár azt mondják, hogy ez ilyenkor természetes, a cicim nagyon fáj, a mélyebb levegővételt is "megkönnyezem", ja igen és a fáradékonyság, este 9kor ki kell támasztani a szemem, hogy még ébren legyek :-) mindenkinek boldog babavárást kívánok! :-)
2012. okt. 4. 11:31
 18/19 anonim ***** válasza:
13. vagyok utolsó!!én meg a 30. névnapomra kaptam meg eme feledhetetlen ajándékomat vagyis a pozitív tesztet:)))padlót is fogtam kicsit tőle:)
2012. okt. 4. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:
május 1. nekem is :)
2012. okt. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!