Vannak itt olyan kismamák akik április végére, május elejére vannak kiírva?
jajj ne haragudjatok, de belekontarkodok, annak ellenere jogy en pont 1 eve voltam annyi idos mint most Ti! majus 08-an szultem, es csak annyi megjegyzest fuznek hoza, hogy a legjobb idoben vagytok varandosok. telen meg nem olyan nagy a pocak, tavasszal mar meretes, lehet buszkelkedni vele, de a meleget megusszatok... jajjjj irigykedem:-) es azok a marcius, apris delutani setak.... mikor akkora mar a baba hogy erzed mindenhol es egyszer sem erzed magad egyedul, "mi" rengeteget setaltunk csak ugy "kettesben".
nagyon boldog varandossagot es olyan tokeletes majusi "cserebogarat" kivanok Nektek, mint az enyem:-)
Én nem április végére hanem az elejére, 7.-re vagyok kiírva.
Nekem ez lesz a második baba, az első kisfiú, 22 hónapos. Vele nem éreztem semmit, nem voltam rosszul, nem hánytam, csak nagyon sokat ettem, 22kg túlsúllyal mentem szülni. Most viszont hányinger, gyomorégés, szóval minden van, és nem hogy hízok hanem inkább fogyok. Nem tudom, hogy ez mennyire jó. Most 13+4 napos vagyok és 3kg-ot fogytam. A múlt hét szerdán voltunk kombinált teszten, elvileg minden rendben, de várom az eredményt. Ja, és úgy néz ki, hogy ő kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!