Április végére, május elejére kiírt kismamák? Ti milyen ruhában hoztátok ki a picit a kórházból? Mi kell?
Szerintem is időjárás függő! Vigyél neki több ruhát- akkora méretben többminden is simán befér a kofferba! KIcsit hidegebb és melegebb viseletet, férjednek meg készítsd oda az overált, kabátot, meleg plédet, ha esetleg kell, hozza be. De lehet, hogy akkor épp szép idő lesz, és nem kell agyonbugyolálni.
Én pl júniusban szültem, de kabátban mentem be a szülőszobára, zuhogó esőben, hideg szélben. 3nap mulva olyan kánikula volt, hogy azt hittem a kórhában megkukulok, és ruhátkat is alig adtak a babákra, olyan meleg volt. Mikor hoztuk haza, én is vékonyan felöltöztettem, de szinte csak meleg ruhát vittem neki- és iszonyat melegben hoztuk őt haza.
Ami még "rossz" volt, hogy az ember el van foglalva, hogy mit vigyek a gyereknek- de én pl magamnak nem pakoltam ennyi ruhát. FŐleg nem így, hogy kabát helyett pólót. Abba a meleg naciba, és hosszúujjúba mentem haza, amibe szülni mentem- alig vártam már hogy otthon legyünk. :)
Én most februárban szülöm a 3.kisfiamat, most nem kell ennyi ruha- biztos hűvösebb lesz.
Gratulálok neked is a harmadik babához, ő is kisfiu?
Boldog babavárást és kellemes ünnepket!!
Én március közepére vagyok kiírva és ugy gondolom, hogy lesz rajta hosszu ujju badi, lábas rugdalózó , sapi és egy könnyü bélelt overál. Ha hideg lesz akkor még pléd is.
Szerintetek jol gondolom?( Hu de kezdő vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!