Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pánik rohamom van, mit csináljak?

Pánik rohamom van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van a mellemen egy pattanás oldalt és ma fürdésnél láttam hogy nagyobb és piros lett! Mi van ha komoly bajom van??? Volt ilyen valakinek? Mit csináljak vele?
2012. okt. 3. 21:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, 17 hetes vagyok.
2012. okt. 3. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:

ez nem pánikroham

hanem egy oltári nagy baromság

egyből azt hiszed hogy biztos egy rákos anyajegy..

azért nagyobb meg pirosabb mert begyulladt.

citrommal vagy ecettel pamacsolgasd meg és elfog múlni..

2012. okt. 3. 21:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Még a hasmenés is rámjött...remegek, be van gyulladva, fáj, mint mikor egy szőrtüsző begyullad, volt régen hormon problémám és jön néha egy-egy szál szőr a cicimen, lehet ez is az akarna lenni?
2012. okt. 3. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne ijedezz! A mellen is van szőr, lehet az gyulladt be! Nem dörzsöléssel ott ki a melltartó?
2012. okt. 3. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha ijenektől nem lenne pánikrohamod, mert a gyerek sokkal durvább dolgokkal fog ijeszgetni.
2012. okt. 3. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocs, ilyenektől, már zombi vagyok a kicsim mellett
2012. okt. 3. 21:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Van már két gyerekem....tudom mi vár rám....elszaladtam a szüleimhez szerintük is szőrtüsző gyulladás...de olvastam itt a neten elég ijesztő dolgokat, attól pánikoltam be.
2012. okt. 3. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor ne olvass ilyeneket,

2 gyerekes anyukaként lehetne ennyi eszed,

ne a hülyeségeket olvasgasd hanem akkor foglalkozz a gyerekeiddel és akkor a pocaklakód sem kap pánikrohamot tőled..

na jóccakát !

2012. okt. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!