Pánik rohamom van, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van a mellemen egy pattanás oldalt és ma fürdésnél láttam hogy nagyobb és piros lett! Mi van ha komoly bajom van??? Volt ilyen valakinek? Mit csináljak vele?2012. okt. 3. 21:12
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, 17 hetes vagyok.
2012. okt. 3. 21:13
2/8 anonim válasza:
ez nem pánikroham
hanem egy oltári nagy baromság
egyből azt hiszed hogy biztos egy rákos anyajegy..
azért nagyobb meg pirosabb mert begyulladt.
citrommal vagy ecettel pamacsolgasd meg és elfog múlni..
3/8 A kérdező kommentje:
Még a hasmenés is rámjött...remegek, be van gyulladva, fáj, mint mikor egy szőrtüsző begyullad, volt régen hormon problémám és jön néha egy-egy szál szőr a cicimen, lehet ez is az akarna lenni?
2012. okt. 3. 21:20
4/8 anonim válasza:
Ne ijedezz! A mellen is van szőr, lehet az gyulladt be! Nem dörzsöléssel ott ki a melltartó?
5/8 anonim válasza:
Jó lenne, ha ijenektől nem lenne pánikrohamod, mert a gyerek sokkal durvább dolgokkal fog ijeszgetni.
6/8 anonim válasza:
Bocs, ilyenektől, már zombi vagyok a kicsim mellett
7/8 A kérdező kommentje:
Van már két gyerekem....tudom mi vár rám....elszaladtam a szüleimhez szerintük is szőrtüsző gyulladás...de olvastam itt a neten elég ijesztő dolgokat, attól pánikoltam be.
2012. okt. 3. 21:44
8/8 anonim válasza:
akkor ne olvass ilyeneket,
2 gyerekes anyukaként lehetne ennyi eszed,
ne a hülyeségeket olvasgasd hanem akkor foglalkozz a gyerekeiddel és akkor a pocaklakód sem kap pánikrohamot tőled..
na jóccakát !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!