Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyek kórházba szerintetek?

Mennyek kórházba szerintetek?

Figyelt kérdés
3 napja alig mozog a babám, néha bejelentkezik, kb napi 2x de egyátalán nem élénk. Meg kellene nézetnem magam? Tejeskávét is ittam már 2x, arra beszokott indulni de most semmi. :( 26hkm
2012. okt. 3. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de ha megnyugtat menj! Van hogy lustibb a baba, ha erzed akkor minden ok lehet. Ne aggodj.
2012. okt. 3. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 22. Het korul is mozgekonyabb volt a babam, mint az elmult par napban, mikor front volt:)

De nekem mar azelott is sokszor belustult a frontra, szoval en ezert nem izgultam ANNYIRA:))))

Ma indult be megint kicsit jobban:)

Ha erzed mozogni, akkor nincs baj szerintem. Nekik is lehetnek faradtabb napjaik, amikor csak alszanak es pihennek.

En ilyenkor azt szoktam, hogy az oldalara fekszem, es picit meghullamoztatom a kezemmel a hasam, ahogyan pl az ultrahangon is szoktak. Csak ugy finoman persze:) de arra felkel, rug egyet es ha lusta, akkor visszaalszik:))

Szerintem minden rendben, csak lustabb napjai vannak, de ahogy erzed! Ha megnyugszol, akkor esetleg hivd fel a dokid, vagy a vedonod es kerdezd meg oket, hogy bemenj e.

29 hetes kismami

2012. okt. 3. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztosan minden rendben van. Hétfő óta én is paráztam, mert nem nagyon mozgolódott, ráadásul hétfőn véletlenül összekoccoltuk a pocakom a férjem fenekével, de nagyon hirtelen, és ereje is volt. Ma nagyon sokat mentem, és már nagyon kellemetlen volt a méhemnek, így 6 órától feküdtem. Kb. hét óra óta észleltem, hogy reagál a kezemre, a simogatásomra aktívan, és így megnyugodtam. Nagyon fura időjárás van napok óta, és ez a héten folytatódik. Jó lenne, ha beállna az ősz, és nem akarna kavarogni a nyárral már.

Biztosan Nálad is rendben van minden, nyugodj meg!

30 hkm

2012. okt. 3. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt lehet tanácsot adni,h persze semmi baj ,csak a front,és ha mégsem??

Inkább feleslegesen a kórház,mint későn.helyedbe inkább megnézetném magam,ez azért kevés mozgás.

2012. okt. 3. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is megnézetném.Oké hogy érzed mozogni,de ha kevesebbet mozog akkor menj egy felesleges kört mint hogy baj legyen.Az hogy front miatt 1 napig lustább a baba az oké de ha napok óta,akkor én biztos mennék.

Mikor terhes voltam nekem 1x volt olyan hogy egész nap nem is nagyon mozgott.Estére már úgy bepánikoltam hogy azon gondolkoztam hazahívom a férjemet,aki éjjelre ment dolgozni és bemegyünk a kórházba.Akkor végre megmozdult.Nagyon nagy kő esett le a szívemről.

Szerintem jobb félni mint megijedni.

2012. okt. 3. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

2. valaszolo vagyok.

Na vegul bementel kedves kerdezo? Mnden rendben?

2012. okt. 4. 07:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az aggódást,.ma de felkerestem a védőnőmet, és hallgattunk egy szívhangot. Minden rendben a kis hercegnőmmel. :) Egyébként azt mondta a védőnőm hogy lehet a front miatt van összezavarodva, de ha ilyen van mindenképp keressem.
2012. okt. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!