Elestem és most nagyon fáj a bokám alig tudok járni. Nagyon fáj ha ráállok és be van dagadva. és ha meg nyomom egy ponton akkor is nagyon fáj . Mi lehet a baja? Mennyek el vele kórházba?
szia
Én tegnap estem el a bal bokám kibicsaklott a 2 éves gyerekemmel az ölemben lefelé a lépcsőn. irány a János korház traumatológiája ott rtg. és kiderűlt hogy részleges szalagszakadásom van és csont törés. 1 hét fekvőgipsz sín és utána majd járó ha a csont jól forr össze ha nem akkor operáció ismét fekvőgipsz és majd utána 6 hét járógipsz. Én sem tudok ráállni iszonyúan fáj, nem is szabad ráálni és borogatni kell, ami még tetőzi ezt a csúcsállapotot, hogy lőnöm kell magam véralvadásgátlókkal 10 napig naponta egyszer a hasfalba, ez a része mondjuk teljesen fájdalmatlan csak utálom a tűket olyan mint az inzulin beadás kb.
Tehát irány a korház minnél hamarabb! Manapság már nem műtik a szalagszakadásokat mondta a doki :) csak ha egy évben legalább 5X egymásután van a baleset. Nekem eddig kétszer volt a jobb bokámon és most másodszorra a balon mindkét bokámat egyszer már műtötték. Az egyiket az Uzsokiban a másikat a balesetiben, és mot a másodszorra vagyok a jánosban sőt terhesen is kiment a bokám de akko nem volt ennyire komoly akkor egy bokarögzítőt kaptam mert nem engedtem az rtg-t a baba miatt. Nekem alapból gyengék az izületeim sajnos de erre nem tudok jobban odafigyelni, nem járok magassarkúban sem most is egy sima egyenestalpú papucscípőben voltam. És hogy a gyerekem védjema borulástól mert a karomon ült így még jól meg is ránditottam magam. Semmi baja sem lett szerencsére csak nekem a bokám ment szét :) Kedves sorstársam neked is hasonló lehet a bajod tehát irány egy korház amelyik körzetbe tartozol! Vagy háziorvos és az ad veutalót a korházba. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!