Kismamák és Anyukák! Hogy dolgoztátok fel ha a babátok nem olyan nemü lett mint amilyet szeretettek volna?
16.32-es:nagyon sajnálom,nem is tudnám elviselni,amit te elviselsz.
kérdésre a válasz:én biztos voltam benne,hogy kislány lesz,mindig kislányt akartam,mert mit kezdenék egy fiúval.aztán a 24. héten megmutattam magát és hát kukacos volt.először elszomorodtam,de másnap már nagyon örültem neki és elszégyelltem magam,hogy ilyenen szomorkodom.most már 3 éves lesz a jövő hónapban és egy lányért sem cserélném el az én okos,gyönyörű kisfiamat!
Én egész életemben egy kislányra vágytam hogy csinin öltöztessem mindent együtt beszéljünk meg....
Én is biztos a végén örülnék a fiúnak csak most még olyan idegennek tünik de nekem is a lényeg az hogy egészséges legyen.
Igazából rajtam is nagy a nyomás mert a párom azt mondta hogy mindegy csak egészséges legyen de rajta kívül (anyukám, apukám, az ő szülei, dédszülők) mindenki lányra vágyik.
Amikor mondják hogy kislányt szeretnének mindig azt mondom ez csak a páromon múlt :)
Gondolj arra a sok szerencsétlen nőre, akinek évak óta nem jön össze, akik túl vannak egy csomó kellemetlen vizsgálaton, a férjeik is jópár ilyenen. Pár év után, rengeteg hormonkezelés és gyógyszer, maszek orvosok után eljutnak az első inszeminációhoz. Barátkozás a gondolattal, aztán még vagy 2 hónap várakozás. MAjd nem sikerül, pedig tudták hogy most összejön. Sírás, letargia. 1-2 ciklus pihi, majd mehet előröl az egész.
Amikor a HATODIK!!!!!!!!!!!!! sem sikerül, már bő másafél éve kinílódnak ezzal, 2 év sikertelen spontán próbálkozás után, akkor az orvos a nő szemébe néz, és belemondja a kíméletlen valóságot: önöknek egyenlőre úgy tűnik, hogy csak lombikkal lehet gyermekük. Sírás, de próbálja szegény tartani magát, és megkérdezni mindent ami fontos. Aztán időt kapnak, hogy megbarátkozzanak a gondolattal, mert hát semki sem erről álmodik kislány korában......
Mi most épp itt tartunk. Szerinted érdekelne hogy milyen nemű lesz??????? Nem! Sőt, fokozni is tudom, egyszer már elvetéltem. Nem tudtam a nemét. Kit érdekel? Egészséges G Y E R E K E T akarok. Nem szeretnék, én már nagyon akarom!
Most, pár napja beszéltük meg, oké, mehet a lombik. Most intézményt, majd orvost kell választanunk. És kivárni az az általában egy évet, mire eljutunk az első konzultációra, ahonnan kezdhetjük az újabb kivizsgálásokat. mert friss eredmények kellenek. Azt sem tudom, hogy oldjam meg a munkahelyemen..... Nem szabad azzal foglakozni hogy milyen nemű babát szeretnél. Ez nem kívánságműsor neked sem, és nekem sem. Szerencsés vagy, hogy már a szíved alatt hordod Őt. Persze, oké hogy inkább kislányra vágysz, de hidd el, csodás dolog egy kisfiú! Szívből ajánlom neked ezt a könyvet: JAnikovszky Éva: Örülj hogy fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!