Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházi napok gyorsan...

A kórházi napok gyorsan elszállnak majd? Vagy egy örökké valóság lesz? Én nem is akarok ott aludni hanem a babámmal együtt jönnék haza apához. Van még valaki így?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 13:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Remélem én is majd mindíg vele lehetek és akkor tuti nekem is elszállnak majd a napok:)
2012. okt. 7. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Biztos elszállnak majd, de annyira ne agódd majd túl, mint én. Én éjjel is nézegettem, h vesz e levegőt és izzadtam, úgy ébredtem, h felriadtam, szóval nem éreztem magunkat biztonságban, pedig a kocsit odahúztam az ágyamra szinte, hogy foghassam is.. :(

Szóval nyugi és élvezd ki, később ez is emlék lesz majd és reméljük szép emlék. :))

2012. okt. 8. 16:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Természetes,hogy senki nem szeret kórházban lenni,de gondoljatok már bele abba,hogy azért kell bennmaradni,hogy kiderüljön,minden rendben van-e! Sok idegrendszeri,emésztési,kardiális probléma csak hosszú órák,esetleg napok után adja jelét.Magán még csak-csak észreveszi az anyuka,de a babán nem fogja! Sokan még a fürdetéstől is beparáznak,hát akkor hogy vennének észre egy neurológiai jelet,amit még az orvosok is nagyon alaposan kell megvizsgáljanak?! Nem azt mondom,hogy túl kell aggódni adolgokat,de jobb óvatosnak lenni.

Az pedig,hogy itt külföldön pár órával a születés után haza lehet menni,őrült felelőtlenség!Csak és kizárólag azért van,mert így kevesebbe kerül az ellátó intézménynek a baba-mama dolog! Csak azt hallják az otthoni anyukák,hogy jajj de jó külföldön nem "nyaggatnak" a sok vizsgálattal és szülés után haza lehet menni....Ja...A következményeket meg én tudom!Rengeteg fejlődési rendellesneeség,amit az ultrahang,stb garantáltan kimutatott volna,sok halott baba és anyuka,akik ha a kórházban maradhatnak,még ma is élnének...De ez már nem jut el haza,a "hírekbe"...

2013. szept. 16. 09:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem már rég túl van a kérdező a kórházi tartókodéson :)

Tényleg, olvasod még a kérdésedet kedves kérdező? :))

Én válaszoltam neked tavaly, én írtam, hogy én sem akarok bent aludni, és hogy rosszul alszok ígyis, plána 6 ágyas szobában babákkal...

Nekem végül pozitív tapasztalatom volt a kórházban, és nagyon örültem, hogy nem kellett egyből hazajönni. Azt sem tudtam, hogy mikor mit kell csinálni, hol áll a fejem. Pár nap alatt belerázódtam, addig sokat segítettek nagyon. Babám az első pár napban rengeteget sírt, mert nem indult be a tej addig és éhes volt. Éjszakánként ilyenkor kivitték a csecsemősök, hogy tudjak pihenni egy kicsit. Simán tudtam aludni, hiába sírt 1-2 baba körülöttem, annyira álmos voltam. A végén kicsit féltem is, hogy jaj, haza kell mennem, hogy is fogok mindent egyedül csinálni, mi lesz velem éjszaka. :) 5 napot 4 éjszakát töltöttem bent (természetes szülés volt). És tényleg, már akkor is jól éreztem magam, biztonságban, és utólag is szép emlék.

2013. szept. 19. 16:09
 15/18 A kérdező kommentje:
Szia:)!Én kedden éjszaka kerültem be szerdán délután lett meg császárral.Pénteken délben már jöttünk is haza,hála az égnek.Hárman voltunk egy szobában a másik két baba mindig sírt alig aludtam.Az én fiam meg enni is alig kelt fel.És ugye a sebem is úgy fájt majd be sz@rtam.Mire kikeltem az ágyból az kb: 3perc volt.És szerda csütörtök 2-2 szurit is kaptam:( A segítség.... Még jó,hogy le nem csesztek ha kimentem szólni,ha valami nem ment.De azért nem telt olyan lassan és rosszul az idő,mint ahogy elképzeltem:) Azóta voltunk most nyáron 5napig kórházban bélhuruttal:( Na az volt a szörnyű:(!Ti miért voltatok bent 5napig?Mennyivel született a bébid?
2013. szept. 24. 12:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja!November 27.én született meg:)
2013. szept. 24. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! :)

Bocsi, csak most láttam, hogy írtál! Nem tudom, még nézed-e :D

Gratulálok a babához, bár már 1 éves elmúlt! Boldog születésnapot a kis csöppségnek. Ez az 1 év elrepült, ugye?

Az én fiam 2 hónappal fiatalabb, jan. 29-én lesz 1 éves.

Mi azért maradtunk 5 napig, mert kedden késő délután született, ez már nem számított első napnak, csak a szerda, és nálunk 3 teljes napot kellett bent tölteni, és a 4.nap délelőttjén lehet hazamenni.

Azóta minden rendben veletek? Gondolom, hogy szörnyű lehetett babával kórházban lenni!

2013. dec. 15. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Lemaradt: 3680 gr-mal és 56 cm-rel született :)

Azóta jól megnőtt (mondjuk kicsi soha nem volt), most 11 kg és 80 cm körül van. :)

Nálatok hogy alakultak a méretek?

Alszik a babád éjszaka? Hány foga van? :)

Mi sokat szenvedünk az alvással, nincs túl jó alvókája...

2013. dec. 15. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!