Miközben álmodom hogy tudnám elérni, hogy rájöjjek hogy álmodom és ez nem valóság, és így szinte bármit megtehessek amit csak akarok, mert úgyis csak egy álom?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 12:55
1/4 anonim válasza:
Nekem néha szokott sikerülni,amikor rémálmom van.Ezt úgymond gyakorolni kell.Én tudom magamról,hogy minden éjjel álmodom,ezért mielőtt elalszom,mindig arra gondolok,hogy bármit is fogok álmodni,az csak egy álom,és én irányítom.Így szoktam jól kikerülni a rémálmokból.
2/4 anonim válasza:
Talán úgy sikerülhetne, ha nappal is sokat gondolsz arra, hogy "Most épp nem álmodok"? Akkor éjszaka is eszedbe fog jutni. Csak az a szomorú, hogy ezek után hamar fel fogsz ébredni :( Képzeld, álmomban nagyon sokat gondolkodok, ami nappal nem jellemző rám ;) Ha kérek az álmomban valakitől valamit, mert kezdem sejteni, hogy álmodok, akkor általában nem teszi meg azt amít kértem tőle! Pedig tudom, hogy az életben megtenné, vagy valami iszonyat hülye kifogást találna ki, így szoktam rájönni, de hamar felébredek! :) Zavaros lett, remélem ki tudod venni a lényeget. ;)
3/4 anonim válasza:
Néha sikerül,de akkor se tudom teljesen irányítani gyakorlás kérdése asszem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Biztos lehet gyakorolni valahogy, tök jó lenne ha összejönne valahogy, tudatába lenni hogy ez csak álom. Kíváncsi lennék milyen.
2009. júl. 6. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!