Nem várt után 2. napon kimutatná a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
mára nem vártam,a hőm magas. 7. dpo-n egy erős nyílalásra ébredtem és törléskor barna maszat volt a wc papíron majd a tisztaságin is,ezt tartott 10. dpo-ig.Majd 11 és 12. dpo-n leesett és másnap vissza fel ma vagyok a 15. dpo-n és a hő fent,semmi mensi görcs és pattanások sincsenek2012. okt. 2. 18:09
1/11 anonim válasza:
Igen.Én a nemvárt utáni 3.napon csináltam,erős pozi volt.Holnap reggeli elsőből csináld meg.De ha van otthon több tesztet akkor most is csinálhatsz egyet.
2/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
Vegyél jó tesztet, és holnap reggel hajrá!
3/11 A kérdező kommentje:
sajnos csak 1 db 25-ös tesztem van,reggel meg is csinálom :) köszi a válaszokat :)))
2012. okt. 2. 18:32
4/11 anonim válasza:
Nekem egy hét után halványan mutatta ki.
5/11 anonim válasza:
Csinálj holnap reggel tesztet,szerintem már ki kell,hogy mutassa!!Van olyan teszt,ami már a mensi napján is pozi lesz. :) Nekem a nemvárt előtt 1 nappal már halvány pozit mutatott szintén 25ös teszt :) Sok sikert!! :)
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és reggel jövök a tesztel :)
2012. okt. 2. 19:39
7/11 anonim válasza:
1.vagyok
Én is 25-sel csináltam a 3.nap reggeli elsőből és erős pozitív volt.Szinte egyszerre jött ki a 2 csík.
8/11 anonim válasza:
nekem már nemvárt napján volt jól látható pozi, hajráááá
9/11 A kérdező kommentje:
sajnos negatív lett :( mensi sehol
2012. okt. 3. 08:05
10/11 anonim válasza:
Ne add fel vegyél egy másikat azt pár nap múlva ismételd meg. Én úgy jártam hogy nemvárt nap után 4nappal teszteltem negatívot rá 1,5héttel pozitívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!