Hányadik terhessegi héttol mutatja ki a teszt a terhességet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 13:31
1/7 anonim válasza:
menses elmaradása után mutatja ki ami hozzávetöle 4 hét hacsak ha nem kisebb késöbbi peteérés
2/7 anonim válasza:
Az elmaradt menstruáció után 1-2 nappal már biztosan, reggeli vizeletből, 10-es érzékenységű teszttel.
3/7 A kérdező kommentje:
a menzim is elmaradt,az 1 2 nap is eltelt,és a teszt is negetiv lett
2012. júl. 30. 13:37
4/7 anonim válasza:
akkor nem vszínű hogy terhes vagy
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, és kiderült hogy abban a ciklusban nem volt tüszőérésem... Pedig úgy örültem hogy összejött!
Sokáig még nem jött meg, béta HCG vérvételre is elküldtek, aztán a dokim adott gyógyszit, hogy na kelljen várni a csodára. Az meghozta:/
7/7 anonim válasza:
ha nem középidőben fogant akkor később jelzi ki a teszt. szerintem menj dokihoz ha nem jön meg hogy megnézze késik-e vagy baba van. és ha csak késik akkor mitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!