Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A menstruáció alatt is kimutat...

A menstruáció alatt is kimutatja a terhességet a teszt?

Figyelt kérdés
Egy hónapja sajnos elég sokat ittam egy buliban és kimaradt egy pár óra. Félek, hogy történtek olyan dolgok, amiknek nem kellett volna. Megjött a menstruációm, de a szokásosnál hamarabb elmúlt. Csináltam két terhességi tesztet és negatívak lettek. Szerintetek kimutatná a terhességet a menstruáció alatt? Azért aggódom, mert ma elkezdett úgy görcsölni a hasam, mintha meg akarna jönni, egy pár nap meg állandó éhségérzetem volt. Remélem csak beképzelem magamnak a tüneteket. Szerintetek mit tegyek?
2012. szept. 3. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:

ha két teszt is negatív lett,akkor nem hinném, hogy terhes vagy...

Mikor én teherbe estem picit én is véreztem, de másnap a tesztem erős pozitív volt.

2012. szept. 3. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:

ne aggódj, nem hiszem hogy terhes lennél.

de ha nem bízol a tesztben, akkor menj el dokihoz, egy ilyen kimaradt este után úgysem baj, ha megvizsgál. :)

barátnőm pont így volt, de neki volt még kb két hét addig míg megjöjjön, de felkerestem vele az orvost, aki adott neki esemény utánit (akkor még lehetett 2 nappal előtte történt). azóta megjött már neki, de aggódik ő is, hogy mi van ha mégis... akkor megint elmentünk dokihoz, de minden rendben nála szerencséjére (amúgy kapott volna a fejére :D )

2012. szept. 3. 22:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :) Igazából napra pontosan is jött meg a mensturációm, csak azért ezek a tünetek aggasztottak. Mindenesetre csinálok még egy tesztet holnap és remélem, hogy negatív lesz az is. :)
2012. szept. 4. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg :)))

Aztán írj majd hogy milyen lett a teszt ! :))

2012. szept. 6. 08:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Hála Istennek negatív lett a harmadik is. :) Úgyhogy remélem most már megnyugodhatok.
2012. szept. 7. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!