Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, hogy több napig...

Előfordulhat, hogy több napig is nem érezni a baba mozgását? Hány nap számít normálisnak?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, 3 hete minden nap érzem a mozgásokat, de most már másfél napja nem. Mikor menjek orvoshoz?
2009. aug. 4. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt,hogy két napig nem éreztem.Akkor is ilyen hülye idő volt.

Ha nyugtalanít,mozgás,evés után sem mozog egy kicsit sem,akkor szerintem érdemes dokihoz menni.Inkább feleslegesen,minthogy baj legyen.

2009. aug. 4. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Szerintem ne aggódj 17 hetesen még nem kell érezni mindennap,én pl.a 21.héttől éreztem csak:) de ha nyugtalan vagy ez miatt menj el dokihoz de szerintem nincs baj:)

Boldog babavárást

37 hetes km

2009. aug. 4. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még ilyenkor vannak olyan napok amikor nem lehet érezni, hisz még picike, és lehet hogy úgy mozdul hogy inkább befele.Azért figylegesd, hátha, ha nem jelentkezik nemsoká, inkább csináltass egy uhát, vagy védőnővel egy szívhanghallgatást.
2009. aug. 4. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Lehet néha amit érez az ember az bélmozgás, nagyon hasonlít az elején. Nyugodj meg 20. héttől lehet nagyon jól érezni.
2009. aug. 4. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 15+2 hetes vagyok, tehát még nem tartok ott, ahol Te, de én azt hallottam, hogy van olyan is, aki csak a 20-21 héten kezd el bármit is érezni, úgyhogy szerintem emiatt ne idegeskedj. Örülj neki, hogy Te már ilyen korán elkezdted érezni.

Én a múlt héten (14 hetesen) egyik este éreztem azt, hogy elkezdett remegni kétszer is egymár után a hasam alja, de azóta sem éreztem semmit, de nem vagyok emiatt megijedve....Te se tedd!

2009. aug. 4. 11:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!! :-))

Örülök persze, hogy hamar kezdtem érezni, inkább csak az aggaszt, hogy eddig minden nap egyértelműen éreztem. Tegnapelőtt este 11-kor mondtam is, hogy akkora buli van odabent, hogy ezután nagy alvás fog következni! hát így is lett..

2009. aug. 4. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy is most front van,nekem ezekre nagyon érzékeny a babám,az elején,volt ,hogy ilyenkor nem mozdult.
2009. aug. 4. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:
17 hetesen még nem baj, ha nem érzed minden nap!!A 24-25 hét után kell figyelni arra, hogy minden nap érezd, persze akkor sem egyforma intenzitássa, nálam is( én a 31. hétben vagyok) van hogy egész nap pörög, másnap meg alig valami!!
2009. aug. 4. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!